Топ покупки за юни

Лятото вече е тук, което за много жени означава шопинг тур. Какво да си купите, за да сте на гребена на модната вълна този месец?

Принтове
Няма да сбъркате, ако се спрете на чантите на цветя, туниките с етно мотиви и роклите с морски мотиви. През този сезон ярките щампи са идеалният начин на повдигнете настроението си, дори и леко хладните вечери.

Деним
Дънковите дрехи са вечната класика, но обикновено се ограничаваме само с панталони и якета. Защо не се разнообразите с риза, пола, рокля или дори кецове от тази материя? Дизайнерите препоръчват този сезон комбинация от пола с цветни орнаменти, дънково яке и дънкови обувки.

Панталони на цветя
Сега цветята са по-едри и се срещат дори върху дънките. Носете панталони на цветя в комбинация с бяла блуза или цветен топ, в тон с принта.

Шорти
Този сезон шортите са алтернатива дори на деловите панталони и е просто задължително да имате поне няколко чифта в гардероба. Изборът на дължина е ваш - съвсем мини или около коляното. И тук важи правилото за цветни щампи.

Тениски с надписи
През това лято можете да общувате с околните чрез... тениската си. Дизайнерите експериментират, като им поставят обемни апликации, пайети, надписи или дръзки лозунги.

Необичайни бански
Много от нас избират бански костюм само по практичен принцип - да е удобен и да съхне бързо. Сега обаче модата предлага да разчупите малко стереотипа - модели от дантела, украсени с волани, обсипани с камъни или апликации, с метални или кожени декорации. Банският вече не е просто летен аксесоар, а произведение на изкуството.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво казва цветът на урината за здравето
4 трика, за които косата ще ни благодари
Подкаст: Донка Ангъчева сяда пред пианото на 5 г., на 10 свири с Пловдивската филхармония
5 минути смях повдигат имунитета
Кога една връзка е безнадежден случай?

Напишете дума/думи за търсене