Киану Рийвс за гаджето си: Толкова е хубаво да сме заедно, чувствам се страхотно

Киану Рийвс КАДЪР: Инстаграм/keanu.charles.reeves

Киану Рийвс е изключително потаен относно личния си живот. Но когато има какво да каже, го прави специално, съобщава CNN.

Такъв бил моментът, когато звездата от "Джон Уик 4" бил помолен от списание "People" да опише най-скорошните си моменти на блаженство. Той отговорил:

"Преди няколко дни с моята любима жена. Бяхме в леглото. Усещаше се как сме свързани. Радвахме се един на друг, смеехме се и се кикотехме. Чувствам се страхотно. Просто е толкова хубаво да сме заедно."

Актьорът има връзка от доста време с художничката и филантропка Александра Грант.

Двамата предизвикаха слухове, че са заедно още от 2019 г., след като бяха видени да се държат за ръце на LACMA Art + Film Gala.

Рийвс и Грант са работили заедно по две книги, "Ода на щастието" и "Сенки" през 2011 г. и 2016 г., като тя е направила илюстрациите, а Рийвс е автор на текста.

"Ода на щастието" е книжка с картинки за възрастни, очарователно напомняне да не се вземаме прекалено на сериозно, пише dir

Известно е, че актьорът не докосва жените, когато позира за снимки с тях, вместо това поставя ръката си зад тях, като знак, че уважава личното им пространство.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Футболист №1 на България пя гръцки хит пред съотборниците си в Солун (Видео)
Виктория Бекъм се срещала с Дейвид на паркинги, за да пазят връзката си в тайна
Вижте втория син на Риана (Снимка)
Крива ракета доведе до г-н олигофрен в плуването
Италианската рок група "Монескин" с концерт в Ню Йорк

Напишете дума/думи за търсене