Том Ханкс се завръща във „Форест Гъмп 2“

Том Ханкс Снимка: Twitter/@PopBase

Работи се по продължението на изключително популярния комедийно-драматичен филм от 1994 г. "Форест Гъмп" с участието на оригиналната звезда Том Ханкс и режисьора Робърт Земекис.

Отдавна разработваният филм най-накрая се придвижва напред, макар че повдига цял куп въпроси за това какво са планирали режисьорът на "Завръщане в бъдещето" и неговият чест сътрудник. "Форест Гъмп 2" ще бъде шестият съвместен филм на Том Ханкс и Робърт Земекис и според информацията ще започне да се снима веднага след приключването на настоящия им филм "Тук".

Планове за създаване на продължение на "Форест Гъмп" имаше още през 2001 г., когато Ерик Рот пише сценарий за адаптация на романа на оригиналния автор Уинстън Грум от 1995 г. "Гъмп и Ко". След атентатите от 11 септември обаче плановете за "Форест Гъмп 2" са отложени, като Том Ханкс и Робърт Земекис смятат, че филмът вече не е "актуален" за съвременна Америка. Времената обаче се променят, а очевидно и тяхното мнение за по-нататъшните приключения на любимия син на Алабама.

Не е ясно дали във "Форест Гъмп 2" Том Ханкс ще участва в събитията, описани в "Гъмп и Ко", макар че вероятно сюжетът ще бъде силно променен. Оригиналният филм беше по-скоро свободно преосмисляне на някои от централните идеи на книгата, отколкото директна адаптация, така че е логично и продължението му да направи същото. Независимо от това колко ще се възползва от втората книга, почти сигурно е, че тя ще бъде използвана като изходен материал.

В момента Ханкс и Земекис работят по филма адаптация на комикс „Here“, в който участва и звездата от "Форест Гъмп" Робин Райт в поддържаща роля, предаде dariknews. В комбинация с нарастващия интерес на Земекис към технологията за подмладяване, звучи като че ли цялата група може да се събере отново за някои сцени с ретроспекции.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Футболист №1 на България пя гръцки хит пред съотборниците си в Солун (Видео)
Виктория Бекъм се срещала с Дейвид на паркинги, за да пазят връзката си в тайна
Вижте втория син на Риана (Снимка)
Крива ракета доведе до г-н олигофрен в плуването
Италианската рок група "Монескин" с концерт в Ню Йорк

Напишете дума/думи за търсене