Крис Хемсуърт се насочва към пенсиониране на фона на диагноза за риск от Алцхаймер

Крис Хемсуърт СНИМКА: Инстаграм/Официален профил

Крис Хемсуърт обмисля да забави темпото на работа, след като научи, че е изложен на много висок риск от болестта на Алцхаймер на по-късен етап от живота си.

Според „Page Six“, която се позовава на вътрешни хора от Холивуд, графикът на австралийския актьор започва да изглежда "ужасно ясен в недалечно бъдеще".

39-годишната звезда от "Тор" обаче не се пенсионира още, тъй като има четири предстоящи проекта. Той ще се върне към популярната си роля в Marvel в предстоящото продължение на „Отмъстителите“ и в неозаглавен биографичен филм за Хълк Хоган. След приключването на тези проекти обаче източник разкри, че "той не планира да поема много роли заради високия риск от болестта на Алцхаймер".

Хемсуърт откри, че е изложен на висок риск от Алцхаймер, докато снимаше документалния си сериал „Limitless“ за National Geographic и Disney+. Вероятността актьорът да се сдобие с болестта на Алцхаймер е "осем до десет пъти по-голяма“.

През ноември 2022 г. той заяви, че поради диагнозата трябва да си вземе „за известно време почивка".

"Довършвам нещата, които вече бях договорил да направя", каза той, добавяйки, че планира "да се прибере вкъщи и... да си вземе голяма почивка“. „Да бъда с децата, да бъда със съпругата си“, уточни актьорът.

Хемсуърт има три деца - Индия, на 10 години, и близнаците Тристан и Саша, на 9 години - от съпругата си Елза Патаки, предава БГНЕС.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене