Бивш колега на Джорджина Родригес: Най-накрая постигна целта си

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес Снимка: Инстаграм (georginagio)

Бивш колега на аржентинския модел и настояща приятелка на Кристиано Роналдо – Джорджина Родригес, разкри що за човек е тя.

Потребителят в ТикТок Пабло Боне разказа, че се познава с Родригес още от времето, когато са работили като колеги в магазин на "Гучи" в Мадрид.

Работех с Джорджина Родригес около два месеца, преди да се запознае с Роналдо и да стане знаменитост, започва да обяснява Боне.

По думите му бившият футболист на Реал Мадрид на няколко пъти е посещавал магазина им, най-често в компанията на свои приятели. Но двамата са се запознали по-обстойно на парти в испанската столица.

„Джорджина винаги е била такава – арогантна и надменна, дори когато нямаше пари, или поне не толкова, колкото има сега. Винаги е искала да си хване някой по-заможен, поради което винаги гледаше да си уреди работа в луксозни магазини“, каза още той.

Винаги гледаше да се движи в среда, в която има пари. Преди запознанството си с Роналдо, живееше в един доста евтин и пропаднал апартамент, но никога не се отказваше – продължаваше да търси начини да се уреди и когато накрая се запозна с Роналдо, тя постигна целта си да има звездна слава, коментира бившият ѝ колега, пишат novini.bg.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене