Нашият бивш колега Любомир Лазаров спечели рекордна сума от “Стани богат”

Водещият на предаването Михаил Билалов 
СНИМКА: ФЕЙСБУК НА ПРЕДАВАНЕТО

Да си умен, е готино, казва Михаил Билалов за

тв играта

Да разказвам или направо да кажа верния отговор?

С голяма увереност така пита единственият участник в предаването “Стани богат”, който успява да отвори въпрос за 100 000 лв. и да спечели рекордна сума пари. Както “24 часа” вече писа, мъжът се е пенсионирал преди 4 години от БНР, където работи в последните 20 г. от професионалната си кариера. В националното радио също е на ръководна позиция. А преди БНР е работил във в. “Земеделско знаме”, за кратко в “Континент” и като зам. главен редактор в “168 часа”. Това е Любомир Лазаров (ексклузивно интервю в събота веднага след като излъчат състезанието).

Той е едва третият участник в историята на играта, стигнал до въпроса за най-голямата сума - 100 хил. лв. И всъщност това е участникът, който си тръгва с най-голяма сума изобщо.

“Това е исторически момент, дай да те прегърна!”, така възкликва водещият Михаил Билалов, който вижда такава игра за първи път и дори не успява да скрие радостта и вълнението си при всеки следващ светнал в зелено отговор.

Участникът умело използва жокерите и запазва невероятно спокойствие и самообладание. За късмет той е поканил в студиото своята съпруга и един от внуците си. От Би Ти Ви издават, че накрая след участието си мъжът се просълзява, защото съпругата му го поздравила колко добре е играл и колко много се гордее с него.

“Удивителното в “Стани богат” е да наблюдаваш как участниците си доказват, че е имало смисъл да четат всичките тези книги, да учат и да са любопитни към света. Свидетел съм как знанията им се материализират и колко щастливи са те при всяко светване на отговор в зелено. Наистина нашето студио е едно от малкото останали места, където да си умен, е готино!”, казва Михаил Билалов. Епизодът ще бъде излъчен в четвъртък и петък.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене