Брад Пит няма намерение да живее с настоящата си изгора Инес де Рамон

Брад Пит КАДЪР: Инстаграм/bradpittofflcial

Макар че се раздели с дългогодишното си жилище в Лос Анджелис, Брад Пит няма намерение да се премести при настоящата си приятелка Инес де Рамон, съобщава "RadarOnline".

Според изданието по-рано този месец актьорът е продал имението си с площ 6700 кв. м за 39 млн. долара. Удобствата в дома включват скейт парк, киносалон и огромно езеро. Това е домът, който делеше с бившата си съпруга Анджелина Джоли и 6-те им деца и което запази след развода през 2016 г.

Пред "TMZ" източник заяви, че Пит вече е продал дома, защото има планове да се премести в Кармел, Калифорния. Дори и след продажбата на дома и факта, че на този етап няма планове да живее с новата си приятелка, двамата са в топли отношения, съдейки по коментар на близък човек до двойката, който твърди, че "Само Брад й е в главата".

За първи път Пит и де Рамон бяха забелязани заедно в средата на ноември. "Инес провокира голям интерес сред приятелите на Брад", разказва източникът. "Те двамата имаха няколко срещи и със семейството му и с нетърпение очакват да я опознаят повече", разкрива вътрешният източник. "Нещата се развиват доста бързо", продължава източникът и допълва, че Инес също като Брад е фен на хубавата музика, пътуванията, изкуството и модата. Освен това той често се допитвал до нея относно бизнес сделките си, предаде dir.bg.

"Щастлив е", завършва коментара.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене