Жерар Пике: Феновете на Шакира са варвари, тормозят ме

Жерар Пике и Клара Чиа Марта Снимка: Instagram/@3gerardpique

Жерар Пике разказа за хейтърите в интервю с журналиста Жерар Ромеро и влезе в нов скандал. Футболистът призна, че след раздялата с певицата и новината за романа му с 23-годишната Клара Чиа, феновете на Шакира постоянно го преследват в социалните мрежи. „Моята бивша латиноамериканка... Просто не виждате критиките, които получавам от нейните фенове. Прекалено много варварство“, каза той.

Спортистът сподели също, че не го вълнува за хейтърите и за това какво говорят: „Не ме интересува. Не познавам тези хора в действителност. Те нямат собствен живот и могат само да критикуват като роботи. Защо трябва да давам някаква стойност на мнението им?" отбеляза той.

Пике коментира, че ако обръща внимание на всичко това, ще умре. "Те искат да преживявам случката, но ако го направя, значи са спечелили. Трябва да покажеш, че не стига до теб, защото това ги ядосва още повече."

Той коментира и песента на Шакира, в която тя пее за него и новата му приятелка: „Тази тема с дис парчета... Всичко е наред, просто е мода. Но понякога хората не се замислят какви последствия може да има върху другия човек, върху който си изкарваш гнева... Но това, разбира се, е страхотна идея за певицата, за която след това ще кажжат: „О, ти си истинска кралица!".

Думите на Пике предизвикаха нова вълна от критики – той беше обвинен в ксенофобия, предаде Cosmopolitan. Потребител на Twitter се чуди защо е било необходимо на футболиста да споменава, че бившата му любов е латино, и смята, че е намекнал, че латиносите са "варвари" поради факта, че те критикуват Пике.

Самата Шакира по-късно туитна, че е „горда с произхода си“.

По-рано певицата взе синовете си Саша и Милан от Пике и замина с тях от Барселона в Маями. Както медиите писаха, това подразни Пике, който беше уведомен само няколко дни преди заминаването.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене