Gillette Venus ProSkin подготвя богинята в теб за лятото

Без съмнение, дългоочакваното лято ни чака зад ъгъла! Gillette Venus ProSkin е вече и в България, за да помогне на всяка жена да има увереността да покаже своята гладка и перфектна кожа на плажа или в летния си тоалет.

Серията от продукти на Gillette Venus ProSkin се състои от система самобръсначка с 5 ножчета ProSkin Sensitive, еднократна самобръсначка с 3 остриета ProSkin MoistureRich и гел за бръснене Venus Satin Care Sensitive за чувствителна кожа, дерматологично тествани и одобрени от Богините! За красива и мека кожа, като на богиня.

Не само международните модни подиуми вдъхновяват жените какво е модерно през лято, но и модните дефилета също показват най-актуалните тенденции в грижа за кожата и грима. Тази година сияйната и чиста кожа и ефирната красота доминират на модните подуими. Ключът към за постигане на тази визия е всяка жена да разбере основните принципи за красота като преосмисли начина, по който се грижи за кожата си, като се увери, че използва продуктите, които са най-подходящи за нея.

Дженифър Лопез, международният посланик на Gillette Venus, споделя: „Красивата кожа се нуждае от защита". Няма значение, колко е заета Дженифър, тя винаги намира време да се поглези в домашна обстановка с терапия, която работи най-добре. Една от нейните любими процедури е дълбоко почистващата маска за крака, а след това релаксираща вана, където може да прекара допълнително време в грижа за нейните крака, използвайки самобръсначката Venus ProSkin Sensitive, за да направи кожата на краката си гладка и мека. Доказвайки, че една жена винаги трябва да отделя време, за да се погрижи за богинята в себе си.

Експертите по красотата на Gillette Venus знаят, че 60% от жените твърдят, че имат "чувствителна кожа", докато 82% от тях казват, че имат суха кожа. Това доказва, че всяка жена трябва да отдаде нужното внимание на кожата си и да се погрижи за нея повече от всякога.

Новата серия се състои от самобръсначка за еднократна употреба ProSkin MoistureRich и гел за бръснене Satin Care Sensitive за чувствителна кожа. Самобръсначката MoistureRich е идеална за жените, които страдат от особено суха кожа. Тя разполага с 3 остриета с вградени овлажняващи ленти, които отделят екстрат от авокадо, маслиново и кокум ботаническо масла за по-гладко бръснене, давайки страхотно чувство с всяко плъзгане.

Пяната за бръснене Gillette Venus Satin Care Sensitive за чувствителна кожа е с Алое Вера, за допълнително намаляване на дразнене на кожата при бръснене.

Системата самобръсначка Gillette Venus Proskin Sensitive за чувствителна кожа и еднократната самобръсначка Proskin MoistureRich са дерматологично тествани от жените, които имат или усещат кожата си суха.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене