Любовницата на Джон Ленън плакала първия път, когато правили секс

Джон Ленън и Мей Панг КАДЪР: Туитър/@claremont5

Като заклета почитателка на "Бийтълс", през 1973 г. Мей Панг изживява това, за което много жени по цял свят само си мечтаят. Докато работи за Джон Ленън и Йоко Оно като техен личен секретар, Панг започва да се среща с бившия член на "Бийтълс", по време когато бракът му е пред разпад, пише "People".

Началото на романса им обаче не било приятно за тогава 23-годишната девойка, която похабила доста нерви. Както 72-годишната сега Панг разкрива в новия си документален филм "Изгубеният уикенд", тя дори плаче първия път, когато с Ленън правят секс.

"Не знаех докъде ще доведе това. Помислих си: "Какво ще се случи?" Бях много доволна от работата си при тях. Но той продължаваше да казва: "Не знам докъде ще доведе, но нека просто да скочим". 

И те скачат, впускайки се във вихрен 18-месечен романс от 1973 до 1975 г., който Ленън по-късно нарече своя "изгубен уикенд", препратка към филма на Били Уайлдър от 1945 г.

Връзката им скоро прераства в любов, въпреки че 10 години по-възрастният Ленън е женен за Оно, която сега е на 90 години. През четвъртата година от брака им, те изпадат в труден период. На фона на напрежението Оно иска да са временно разделени - и иска Панг да я замести, като новата приятелка на Ленън.

"Отказах", казва Панг. "Уважавах техния брак. Казах: "Не искам да правя това". Бях много щастлива като техен служител".

Скоро обаче, както тя разказва в документалния си филм, Ленън я "очаровал" и двамата били в пълноценна връзка, като дори се преместили да живеят заедно в Ню Йорк през 1974 г. Те често летели до Лос Анджелис за бурни събирания с приятели като Хари Нилсън, Ринго Стар, който е нейният любим Бийтъл, когато била тийнейджърка. "Бях пристрастена към сините очи!", разправя Пей Панг. Падала си и по Мик Джагър. По онова време Ленън дори започва да работи в студио, създавайки албуми като "Walls and Bridges" и "Rock 'n' Roll".

"Той беше интересен човек. Наистина обичаше всичко и искаше да открива света. Обичаше палачинки с боровинки, обичаше да плува", обяснява още тя.

Двамата се сближават чрез музиката - единственото нещо, което Ленън обичаше най-много, коментира още Панг. Прекарват време и в джем сешъни с бившите колеги от групата Пол Маккартни и Джордж Харисън. "Веднъж Джордж каза: "Толкова съм щастлив, че си с Джон" и беше мило от негова страна да ми го каже", твърди Панг.

Все пак присъствието на Оно се усеща и тя се обажда често, понякога над 15 пъти на ден. Въпреки че Ленън се съгласява с искането на Оно за развод през 1974 г., това не се случва и през 1975 г. двамата се помиряват. Панг вярва, че ентусиазмът на Ленън да прекрати брака им е изненадал Оно и е бил катализаторът зад желанието й да сложи край на така наречения "изгубен уикенд" и да спечели отново съпруга си. Ленън се опитва да откаже цигарите и Оно му казва, че познава хипнотизатор, който помага при такива ситуации.

Панг признава, че е знаела, че нещата са приключили, когато Ленън отива при Оно, за да приеме нейното предложение за помощ, пише dir

Но романтичните им рандевута изглежда продължили до неговата смърт през 1980 г. "Той идваше тайно да ме види. Казваше: "Знаеш ли, аз все още те обичам. Говореше ми неща, които наистина бяха много интимни и можеше да се усети, че все още има тръпка. Това го гризеше. Това не беше приключила история", смята Панг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене