Кристина Агилера разкри подробности за интимния си живот (Видео)

Кристина Агилера КАДЪР: Инстаграм/xtina

Кристина Агилера не се страхува да разкрие подробности за сексуалния си живот.

В сряда изпълнителката на "Stripped" се появи в епизод на "Call Her Daddy" и разказа за феновете си кои са най-дивите места, на които е правила секс.

Водещата на подкаста Алекс Купър пък я попита кои са трите ѝ любими пози, а Кристина заяви, че "зависи от настроението". Харесвало ѝ се люби под душа, а партньорът й да е зад нея. По думите на изпълнителката на "Your body" е чудесно човек да "използва въображението си и да проявява творчество с партньора си".

А относно местата, на които се е вихрила Агилера споделя, че са: в звукозаписно студио и самолет.

"Самолетът може да е забавен, определено сме крили някои неща под одеялото. Не мога да повярвам, че не са ни хващали толкова много пъти в толкова много ситуации".

Определено певицата е много сексуална и не се срамува да говори открито за това.

В подкаста "Call Her Daddy" тя сподели, че е важно човек да опознае собственото си тяло, за да знае след това какво да поиска от партньора си. Пред Купър Xtina заяви още, че е най-добра в оралния секс.

"Наслаждавам му се. Чувала съм, че някои жени не го харесват, но аз не съм от тях, това е възбуждащо." 

Кристина вижда сексуалността като нещо специфично. Според нея на някой може да не му хареса това, което на друг, пише dir.

"Има много етапи, затова е важно да си с партньор, с когото можеш наистина да експериментираш".

По-рано този месец носителката на "Грами" коментира пред "People" темата за преодоляване на стигмата около сексуалното здраве. Самата тя е съосновател и главен съветник на марката "Playground".

"Надявам се да вдъхновя други жени да се чувстват комфортно, когато говорят за своите преживявания. Всяка жена е различна" и заключи: "През последните 42 години опознах тялото си. Има точки на удоволствие, които се откриват с напредването на възрастта". 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене