Порнозвездата Сторми не се страхува да гледа Тръмп в съда, след като го е виждала гол и “миниатюрен”

Сторми Даниълс
СНИМКА: ТУИТЪР

Жената, заради която се отприщиха безпрецедентните за САЩ криминални обвинения срещу бившия президент, печели добре покрай скандала със секса през 2006 г.

“Едва ли ще изглежда по-страшно облечен, след като вече съм го виждала гол”. Така порнозвездата  Сторми Даниълс отговори на въпрос на журналисти дали се страхува да застане очи в очи в съда с бившия президент на САЩ Доналд Тръмп. 

Именно личността на тази прочута в американската индустрия за възрастни 44-годишна жена е в основата на сексскандала, заради който републиканецът стана първият в историята американски президент, сдобил се с криминални обвинения – 34 на брой засега. Чакат го още доста, включително за подстрекаване на безредиците срещу Капитолия през януари 2021 г. или за намерените в дома му във Флорида папки с класифицирана информация, но прецедентът се роди от един банален сексепизод през далечната 2006 г.

Тогава, твърди Даниълс, Тръмп и тя правили един-единствен път секс в хотелска стая по време на благотворителен голф турнир край езерото Тахо. Той я поканил на вечеря в покоите си, но я посрещнал по пижама, след което нещата поели по логичния си ход. Сторми не била привлечена от него, но признава, че сексът е бил по взаимно съгласие. Освен това ѝ обещал да я лансира в тогавашното си тв шоу “Стажантът”. През 2007 г. Тръмп поискал отново да я види в хотел “Бевърли Хилс” в Лос Анджелис и пак поискал да си легнат, но тя отклонила предложението. Месец по-късно той ѝ се обадил, за да ѝ каже, че няма как да я уреди в шоуто си.

Случката едва ли би влязла в историята, ако 10 години по-късно бизнесменът в сферата на недвижимите имоти не бе решил, че има много по-големи амбиции и не се бе прицелил в Белия дом.  В навечерието на президентските избори през 2016 г. Сторми тъкмо съзряла златната възможност да разкрие пред телевизиите пикантни подробности от сексаферата, когато адвокатът на бъдещия държавен глава Майкъл Коен я накарал да подпише споразумение за мълчание в замяна на сумата от 130 000 долара. Точно заради начина на осчетоводяване на тези пари сега Тръмп е обвинен във фалшифициране на документи и нарушаване на правилата за финансиране на политическа кампания.

През 2018 г. случката от миналото все пак изтича в “Уолстрийт джърнал”, а Майкъл Коен, срещу когото междувременно също са повдигнати обвинения за финансови далавери и е осъден на 3 г. затвор, е принуден да признае, че през 2016 г. е действал по поръчка на кандидат-президента, за да бъде запушена устата на Сторми Даниълс. Тя пък от своя страна твърди, че е

взела парите от страх за сигурността на семейството си,

тъй като била заплашвана, включително и с физическа разправа, както и със съдебни дела за милиони.

Доналд Тръмп винаги е отричал забежката с порнозвездата, случила се само месеци след като третата му съпруга Мелания Тръмп ражда единствения им син Барън. Да кръшка в такъв момент на законната си жена, обаче не изглежда да е било нещо необичайно за тогавашния предприемач, защото от оплаквания на други жени срещу него става ясно, че той не се е церемонял да сваля мацки дори когато Мелания е била бременна. По време на изслушванията в съда се оказа, че Даниълс не е била единствената, получила пари за мълчание. Същото се е случило и с бившия модел на “Плейбой” Карън Макдугъл, която имала 10-месечна връзка с бившия стопанин на Белия дом. Чекът за нея бил от 150 хил. долара. $ 30 хил. пък получил бивш портиер на “Тръмп тауър”, който смятал да разкрие, че собственикът на прочутия небостъргач в Манхатън имал незаконно дете. 

В годините след избухването на скандала порноактрисата и еднократният ѝ креватен партньор си разменяха публично обиди. Той казваше, че няма как да е спал с нея, защото има “конско лице”, а тя го наричаше “Миниатюрен”, намеквайки за някои особености на анатомията му. Твърдеше също, че с него е

правила най-незабележителния секс изобщо

Докато сагата се точеше през годините, фенове на Тръмп нападали силиконката в социалните мрежи с какви ли не мръснишки определения, свързани най-вече с професията ѝ. След като обаче стана ясно, че срещу него ще бъдат повдигнати обвинения, срещу смятаната за виновница и срещу семейството ѝ се посипали смъртни заплахи. Заканвали се да подпалят и дома ѝ. В момента Сторми живее с четвъртия си съпруг – също популярен порноактьор, и с единствената си дъщеря.

Стефани Клифърд, както е истинското ѝ име, е родена на 17 март 1979 г. в Батън Руж, Луизиана. Родителите ѝ се развеждат и тя е отгледана от майка си, която я неглижирала. На 9 г. е изнасилена от по-възрастен мъж. “Дрехите ми бяха грозни, бях бедна и миришех”, разказа тя в интервю през 2021 г.

Въпреки че понякога в къщата нямали ток, тя била добра ученичка и от ранна възраст била запалена по конете и конния спорт, които продължават да са нейната голяма страст. Казва, че с част от платените за мълчанието ѝ пари си е купила конски фургон за превоз на животните.

Започва да се издържа първо като стриптийзьорка, а после преминава в порноиндустрията, където се изявява като актриса, продуцент и сценарист и печели много награди, които се раздават в този бизнес. Тя не отрича, че покрай скандалната сага с експрезидента бизнесначинанията ѝ жънат успех. Гледанията на някогашните ѝ порноклипове са се увеличили многократно, а търсенията на името ѝ в “Порнхъб” скочили с 21 655%. Профилът ѝ в туитър е следван от над 1,3 млн. души. 

Като топъл хляб се разпродават и стоките, които предлага на сайта си – една от тях е играчка за кучета с облика на Тръмп, има и тениски с надпис “Отборът на Сторми”. През 2018 г. тя издаде книга с мемоари, наречена “Пълно разкриване”, където разказа с пикантни подробности за случката в хотела на езерото Тахо, като включително описа доста детайлно как изглежда президентският пенис.

Днес бившата порно знаменитост е водеща на собствено тв риалити “Призрачни мадами”, в което изпълнява ролята на “следовател на паранормалното” и

търси обладани от духове къщи

Според профилите ѝ в социалните мрежи и медийни публикации притежава и ферма за коне, както и лично състояние от поне 1 млн. долара. Споделя, че по ирония на съдбата в момента, когато разбрала новината за повдигането на криминални обвинения срещу Тръмп, е яздела кон на име Изкупление. После отворила бутилка шампанско, за да празнува.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене