Хилари Суонк роди близнаци

Хилари Суонк Снимка: Instagram/hilaryswank

Актрисата Хилари Суонк обяви, че е родила близнаци, като каза, че бременността „не е била лесна“, но си е заслужавала, предаде ДПА.

Носителката на две награди „Оскар“ роди първите си две деца от съпруга си Филип Шнайдер по време на великденските празници. 48-годишната актриса сподели в „Инстаграм“ своя снимка на балкон, облечена в халат за баня, държаща двете бебета и гледаща към воден басейн.

Тя написа: „Не беше лесно. Но момчето (и момичето!) си заслужават. Честит Великден! Публикувам от истинския рай!“ Под поста ѝ известни личности, сред които Вайола Дейвис, Шарън Стоун, Джулиет Люис, Мария Шарапова и Кейт Хъдсън, я поздравиха за новината. Суонк, която се омъжи за предприемача Шнайдер през 2018 г. след по-малко от двегодишна връзка, обяви през октомври миналата година, че очаква близнаци, предаде БТА.

Тя е носителка на две награди „Оскар“ за актриса в главна роля - за филма „Момчетата не плачат“ от 1999 г., разказващ за транссексуален тийнейджър, и за филма „Момиче за милиони“ от 2004 г., описващ пътя на аматьорка в бокса, която иска да стане професионалист.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене