Емили Ратайковски се отказа от актьорството, не иска да е парче месо

Емили Ратайковски
СНИМКА: instagram/emrata

Емили Ратайковски е един от най-известните модели в света, но тази слава си има цена. Тя разказва за опита си в развлекателната индустрия в статия за „Лос Анджелис таймс“, в която подробно описва причините да изостави актьорския свят. Всички - от подражателите на Харви Уайнстийн до собствените ѝ агенти - доведоха Ратайковски до един извод: "Холивуд е прецакан", съобщи “Giant freakin robot”.

Всичко започва с музикален клип. Моделът изгря в светлината на прожекторите в противоречивия музикален клип на Робин Тик към песента "Blurred Lines". Оттогава тя се превърна в модна икона, кралица на Instagram и главна филмова актриса.

Първата ѝ роля е заедно с Бен Афлек и Розамунд Пайк във филма "Изчезнало момиче" от 2014 г.

Актьорската ѝ кариера я отвежда до проекти на високо ниво. Участва заедно с Ейми Шумър във филма "Чувствам се красива" и със Зак Ефрон в "Светът е наш". "Но не се чувствах така: "О, аз съм артист, който изпълнява и това е моят отдушник", казва Емили Ратайковски.

"Чувствах се като парче месо, което хората оценяват и казват: "Има ли тя нещо друго освен гърдите си?".

Ратайковски си спомни за едно парти, на което е присъствала с вече бившия си съпруг, продуцента Себастиан Беър-Маклард. По време на събитието агентът на съпруга ѝ се приближил до нея пиян, за да каже, че славата ѝ я прави "като Памела Андерсън преди хепатит С".

Емили Ратайковски стоеше в тълпата, задушена от гняв и отвращение. "Мислех си за начина, по който [Беър-Маклард] се плъзгаше през залата - стая, пълна с мъже, които само две години преди това бяха целували пръстена на Харви Уайнстийн и насърчаваха младите си клиентки да се срещат с него в хотелски стаи", пише Ратайковски. "Мразех, че съпругът ми изобщо е бил свързан с тези мъже."

Моделът се развежда през 2022 г. Подозренията, че Беър-Маклард е изневерявал на Ратайковски, наскоро отново се разпалиха, когато срещу продуцента бяха повдигнати обвинения в сексуално насилие, някои от които се твърди, че са се случили, докато е бил женен за нея, пише БГНЕС.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Пиенето на алкохол ни прави по-тъжни, а не по-щастливи
Фаталната любов на Иван Асен II, която ни обрича на пет века робство
Разговорна хипноза - ефективна манипулация в ежедневието
За разделите и любовта след голямото шоу - Владимир Зомбори и Весела Бабинова
Везни - знакът на балансираната душа

Напишете дума/думи за търсене