Бившата на турския актьор Джан Яман чака бебе от германски футболист

Дилета и Кариус са заедно от миналата година СНИМКИ: Инстаграм

Милиони италианци, любители на жълтата хроника, следяха с интерес сапунения сериал Джан-Дилета

Италианската спортна журналистка Дилета Леота, която през 2021 г. възпламеняваше социалните мрежи с любовната си история с турския актьор Джан Яман, чака бебе.

Дилета Леота показва коремчето си в родната Сицилия
Дилета Леота показва коремчето си в родната Сицилия

Тя е бременна от мъжа,с  когото замени Джан. Става въпрос за германския футболист Лорис Кариус, вратар на английския „Нюкасъл”. И 29-годишният Лорис е висок и снажен като 33-годишния Джан, и той като него обича да носи косите си на опашка. За разлика от него обаче е синеок и русокос.

Милиони италианци, любители на жълтата хроника, следяха с интерес сапунения сериал Джан-Дилета, който течеше по страниците на всички клюкарски издания преди две години. Турската звезда и 31-годишната италианка от Катания бяха лудо влюбени. И двамата са красиви, известни и секс символи - те изглеждаха идеалната двойка, която според прогнозите със сигурност щеше да стигне до олтара.Турчинът беше предложил на сицилианката брак още седмици след началото на страстната им връзка. Но след месеци всичко приключи и всеки пое по своя път.

Джан Яман на събитие, свързано с италианската полиция, на Испанския площад в Рим
Джан Яман на събитие, свързано с италианската полиция, на Испанския площад в Рим

Откакто се раздели с италианката, Джан не публикува повече снимки от личния си живот. Всички фотоси в социалните мрежи показват турската звезда единствено на събития, свързани с промоция на филми, с реклама или с благотворителна дейност. Дилета пък обича да показва , че отново е влюбена. На католическия Великден двамата с Кариус публикуваха снимки с коремчето на Дилета и с торта, на която е изобразен щъркел, носещ бебе в розов вързоп. По този начин феновете разбраха, че бременната в четвъртия месец Леота очаква момиченце.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене