Роналдо преспал с испанска актриса

Соня се влюбила в Роналдо

Кристиано Роналдо е преспал с известна испанска актриса! Става въпрос за 12 години по-възрастната от него Соня Монро, която се изявява и като тв водеща. За аферата разкрива приятелката на актрисата Йола Барукал. Според нея Монро и Кристиано са правили няколко пъти секс през 2016 г. Любопитното е, че Соня е голяма фенка на "Барселона" и е родена в града, а по същото време Роналдо играеше за големия съперник "Реал" (Мадрид). Соня и нейната приятелка са били заедно с Роналдо и компанията му в заведение в Мадрид.

"Докато си говорихме, забелязах флирта между Кристиано и Соня - разказва Йола пред подкаста Puro Salseo. - Стана време да си ходим, а Роналдо и негов приятел ни поканиха да отидем на друго заведение. После разбрах, че със Соня са правили секс няколко пъти. Виждаха се няколко пъти, но връзката им приключи. Соня беше влюбена в него, но историята им беше невъзможна." 

Актрисата има сочни форми
Актрисата има сочни форми

Самата Соня, която вече е на 50 години, също потвърди за аферата си с Роналдо. "Имах много безсънни нощи заради Кристиано. - Бях много влюбена в него, но нещата нямаше как да се получат и историята приключи", каза актрисата пред програмата Socialite. 

Кристиано е щастлив с Джорджина
Кристиано е щастлив с Джорджина

Малко по-късно същата година Роналдо среща далеч по-младата Джорджина Родригес, с която са влюбени и до днес.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Футболист №1 на България пя гръцки хит пред съотборниците си в Солун (Видео)
Виктория Бекъм се срещала с Дейвид на паркинги, за да пазят връзката си в тайна
Вижте втория син на Риана (Снимка)
Крива ракета доведе до г-н олигофрен в плуването
Италианската рок група "Монескин" с концерт в Ню Йорк

Напишете дума/думи за търсене