Принцовете Хари и Уилям на нож, няма да си говорят на коронацията

Принц Уилям и принц Хари

Кралят обаче се надява, че двамата ще оправят отношенията си на 6 май

Принц Уилям няма планове да разговаря насаме с по-малкия си брат, когато Хари пристигне във Великобритания за коронацията на баща им, съобщи в. “Дейли мейл”. Анализаторката Ингрид Сюард твърди, че всички кралски особи имат наистина натоварени графици и заради това напрегнатите отношения между братята ще се обсъждат друг път. Предполага се, че коронацията ще е първият път, в който двамата принцове ще се изправят един срещу друг, откакто Хари издаде мемоарите си през януари. В тях той заклейми батко си като свой “велик враг”.

Източници наскоро разкриха, че пропастта между братята, които някога са били изключително близки, сега е толкова голяма, че не могат да видят как връзката им някога може да бъде поправена. Съобщава се също, че е малко вероятно двамата да се видят и да разговарят, което вътрешни лица от кралския двор преди това твърдяха, че Хари е поискал.

Въпреки всичко крал Чарлз III се надява, че неговата коронация може да излекува отношенията между синовете му. Кралски анализатори разкриха, че 38-годишният Хари е имал сърдечен разговор с баща си в събота в опит да облекчи напрежението, но не е обърнал внимание на продължаващия спор с Уилям.

Хари ще присъства сам на коронацията на баща си, като Меган ще остане в Калифорния с принц Арчи, който на 6 май навършва четири години, и, принцеса Лилибет. Херцогът планира само бързо посещение на Острова, като източници, близки до двойката, посочиха миналата седмица, че той дори няма да се върне в Бъкингамския дворец, за да се събере с останалата част от семейството или да вземе участие в други събития през уикенда на коронацията.

Решението му да присъства на церемонията по коронацията в Уестминстърското абатство се разглежда като потенциална маслинова клонка, след като по-рано Хари имаше искане семейството му да се извини на него и Меган за отношението им към тях.

Решението на Меган да остане в САЩ с двете малки деца на двойката било облекчение за някои кръгове. Те се опасявали, че нейното присъствие може да засили семейното напрежение, отбелязват западни издания.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене