Принцовете Хари и Уилям на нож, няма да си говорят на коронацията

Принц Уилям и принц Хари

Кралят обаче се надява, че двамата ще оправят отношенията си на 6 май

Принц Уилям няма планове да разговаря насаме с по-малкия си брат, когато Хари пристигне във Великобритания за коронацията на баща им, съобщи в. “Дейли мейл”. Анализаторката Ингрид Сюард твърди, че всички кралски особи имат наистина натоварени графици и заради това напрегнатите отношения между братята ще се обсъждат друг път. Предполага се, че коронацията ще е първият път, в който двамата принцове ще се изправят един срещу друг, откакто Хари издаде мемоарите си през януари. В тях той заклейми батко си като свой “велик враг”.

Източници наскоро разкриха, че пропастта между братята, които някога са били изключително близки, сега е толкова голяма, че не могат да видят как връзката им някога може да бъде поправена. Съобщава се също, че е малко вероятно двамата да се видят и да разговарят, което вътрешни лица от кралския двор преди това твърдяха, че Хари е поискал.

Въпреки всичко крал Чарлз III се надява, че неговата коронация може да излекува отношенията между синовете му. Кралски анализатори разкриха, че 38-годишният Хари е имал сърдечен разговор с баща си в събота в опит да облекчи напрежението, но не е обърнал внимание на продължаващия спор с Уилям.

Хари ще присъства сам на коронацията на баща си, като Меган ще остане в Калифорния с принц Арчи, който на 6 май навършва четири години, и, принцеса Лилибет. Херцогът планира само бързо посещение на Острова, като източници, близки до двойката, посочиха миналата седмица, че той дори няма да се върне в Бъкингамския дворец, за да се събере с останалата част от семейството или да вземе участие в други събития през уикенда на коронацията.

Решението му да присъства на церемонията по коронацията в Уестминстърското абатство се разглежда като потенциална маслинова клонка, след като по-рано Хари имаше искане семейството му да се извини на него и Меган за отношението им към тях.

Решението на Меган да остане в САЩ с двете малки деца на двойката било облекчение за някои кръгове. Те се опасявали, че нейното присъствие може да засили семейното напрежение, отбелязват западни издания.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене