Синът на Михаел Шумахер се оказа ужасен шофьор

Забраниха му да кара във Формула 1, защото или е твърде бавен, или задължително удря болида си, когато се престраши да даде газ

Бащата се радваше на успешна спортна кариера, холивудска усмивка и перфектно семейство. Всичкото това щастие бе разкъсано на парчета за по-малко от пет секунди. Михаел Шумахер изхвърча от утъпканата ски писта и удари главата си в камък. Животът остана да тече във вените му, но съзнанието му се оказа заключено в най-неизследваните дълбини на мозъка и лекарите само безпомощно вдигнаха ръце. Съпругата на световноизвестния пилот от Формула 1 прибра съпруга си у дома, вдигна дебели крепостни стени около имението и успешно осуети всеки опит на медиите да се докопат до подробности за състоянието на Михаел Шумахер.

История с толкова

емоционален сюжет

и до днес гъделичка любопитството на световната общност. Всяка измислена новина за подобряващото се състояние на германеца моментално трупа огромна популярност в социалните мрежи. Всеки член от семейството на Шумахер е принуден да живее с усещането, че животът му е един постоянен “Биг Брадър”. В крайна сметка щом не могат да имат снимка или някаква що-годе достоверна информация за сегашния живот на известния пациент в будна кома, папараците се чувстват длъжни да разглеждат под микроскоп личния живот на семейството му.

Със сигурност преследвачите с камери и микрофони влияят зле върху психиката на Мик Шумахер. Синът на седемкратния световен шампион се почувства задължен да отговори на огромните очаквания и интерес към особата си и да продължи успехите на баща си. Нямаше как момчето на Шуми да не седне в болида и да потегли към мечтата си да стигне, че и да надмине постиженията на татко. Но това се случва във филмите, а действителността винаги е по-скучна и сива.

Защо за Мик Шумахер действителността се превръща в истински кошмар, четете тук.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене