Камелия и Цветин подготвиха стая за бебето

Фолкпевицата се напила след третия си спонтанен аборт

Камелия и любимият й мъж Цветин, с когото се оказа, че от седем години имат официален брак, са подготвили стаята за бебето, научи "България днес". Момиченцето дари Камелия с радостта на майчинството на 52 години, но по-добре късно, отколкото никога.

"Честит Великден. За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ", грее от щастие на снимката до леглото на новороденото Камелия. Изпълнителката на "Огън момиче" благодари на всеки, помогнал за раждането на "милото наше всичко", написа още в социалката си неостаряващата блондинка.

Според публикации в медиите Камелия не е биологичната майка на бебето, но е записана като негов родител настойник.

През годините дотук певицата е била бременна няколко пъти, но не е успявала да задържи бебето заради спонтанни аборти.

"Искам да имам деца и, повярвай ми, съм направила всичко възможно да имам деца. Чисто емоционално и хормонално, ако някога опиша през какво съм минала, никой няма да повярва, че мога да изглеждам така и да съм с всичкия си", изповяда пред Мон Дьо преди две години русата амбиция.

"Загубила си три бременности, надеждите ти рухват, в началото го пожелаваш като нов подарък или нова песен, впоследствие осъзнаваш, че това е друг вид преживяване и друг вид готовност на тялото, ума и душата в синхрон да преживеят. В тази ми посока аз направих всичко и ако наистина трябва в този живот да имам деца, ще имам", зарече се още Камелия. Тогава тя не скри, че крахът на всяка бременност се посреща много трудно, с озлобление, с обвинения към близките.

Фолкзвездата и Цветин най-после станаха родители
Фолкзвездата и Цветин най-после станаха родители

"Най-горчивото беше, когато на рождения ми ден трябваше да направя аборт, очаквах близнаци. И си казах - за да се случи това нещо, или съм готова да го преживея, или това е моят белег, за да мога да продължа напред", сподели изпълнителката на "Луда по теб" навръх 50-ия си рожден ден.

Още по-отдавна в предаването на Венета Райкова на Камелия пак й се наложи да коментира болезнената тема за децата.

"При мен е физиология. Стига донякъде плодът и спира да се развива", оплака се Камелия и уточни, че не стресът е причина за абортите й.

Камелия се радва на бебето
Камелия се радва на бебето

Първия път, когато преживяла загубата на нероденото си бебе, това й се отразило много зле. "Психиката ми рухна, паднах, плаках, затворих се, отказах се от всичко. Ненавиждах себе си, живота за няколко дни", призна певицата.

Цветин с бебето
Цветин с бебето

С помощта на Цветин успяла да преодолее тежкия момент. Последвал обаче втори неуспешен опит да се сдобие с потомство. Камелия научила, че е заченала, докато се връщала от морето. "И 20 дни по-късно вече плода го нямаше. Последния път, когато стана същото, просто се напих. Не плаках толкова много", разказа навремето тя.

Фолкзвездата е минала през всички процедури, които докторите предписват на дами с нейните проблеми, но медицината не й помогнала.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене