Анита Мейзер: Сбогом, приятели, отивам си!

Анита продължава да чака да я спасят

Само Митьо Крика откликна на призива й

"Сбогом, приятели, ако не махна този силикон, който се спука в мен, си отивам. Но искам да ви благодаря за всичко, както и на "близките", които ме подминаха. Само Митьо Крика ми помогна, но средствата не са достатъчни. Той ме познава от дете и от времето, в което се фуках с големия силикон."

Това написа скандалната Анита Мейзер в мрежите, а Митьо Крика й пожела бързо да се оправи и да има надежда в успешното си оздравяване.

"Повече не бих си сложила силикон, като ми го махнат и ме изчистят лекарите. Заради него имам безброй здравословни усложнения. Той е тровил органите ми с години и чак сега се разбира какви странични ефекти има и колко е токсичен, когато се спука най-вече, но е доста късно това, че чак сега се сетих да го махна", тъжно споделя Анита.

Само преди дни бившата миска пусна в инстаграма си прочувствена молба към всички свои приятели да й помогнат със сума, за да се оперира, тъй като силиконът й се спукал и всяка минута й е ценна. "Моля ви, ако не се оперирам, ще умра, помогнете ми да събера цялата сума, която е непосилна за мен - 18 900 долара", изплака Анита.

Тя живее в САЩ, във Флорида, и по думите й спи при приятели или в колата си и получава ваучери за храна от различни заведения, с които прави бартер срещу реклама в инстаграм. "А те ме хранеха и поиха безплатно. Но вече няма как да правя и това, срамувам се, че ви го споделям, но нямам избор", споделя Мейзер.

На молбата й никой не откликнал с изключение на стария й приятел от години Митьо Крика.

Крика е щастлив в Щатите, намерил си е доходоносна работа
Крика е щастлив в Щатите, намерил си е доходоносна работа

"Митьо, обичам те, приятелю, надявам се, някой ден и аз да ти се отблагодаря, като се излекувам", написа с благодарност Анита към Ходжев в пост във фейсбук.

Ако желаете да помогнете, направете го от профила на Анита Мейзер във фейсбук.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене