DJ Дамян в откровена изповед: пиех, взимах наркотици и имах много жени

Кадри: Нова телевизия

"Днешните младежи искат на всяка цена да бъдат популярни, да имат скъпи коли, да живеят охолно, а в крайна сметка това е една пародия. Продавал съм банани на пазара, платове, събирал съм хартия, шишета, за да си изкарам парите да изляза на дискотека. Стигал съм и до крайности. Тогава славата ме беше завладяла. Пиех, взимах наркотици и имах много жени. Мислех се за велик".

Това заяви DJ Дамян в откровена изповед пред Мариян Станков-Мон дьо по Нова телевизия.

Певецът допълни, че през годините е изгубил много хора, които мислил за приятели.

"Безумно висока е цената да бъдеш там, където искаш да стигнеш. Допускаш все по-малко хора до себе си, защото те ти завиждат. На върха е най-самотно. Благодаря на Бог, че имам човек до себе си и децата ми са здрави. Имам двама-трима истински приятели. Преживял съм три големи предателства. Хора, с които съм спал на 1 легло, давал съм от себе си за тях", каза още диджеят.

Относно любовта, той заяви, че най-важно е да полагаш усилия всеки ден за партньора си.

"С Ваня сме заедно 20 години. Тя ме научи да бъда по-спокоен, уравновесен, усмхнат. Не съм лесен за живеене, но съм забавен", изповяда се Дамян.

По думите му музикалната му кариера започнала, след като се отказал от спорта - за кратко бил национален състезател по плуване.

"Случайно попаднах в бара на мой приятел. Диджеят му не дойде на работа. Аз бях меломан. Казах му, че ще скалъпя нещо. Качих се на пулта и много ме харесаха. Предложи ми работа и така започна всичко. Първият ми хонорар беше 10 лв. Години наред работех за подобна сума", коментира певецът.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене