Бен Афлек разкри тайна за диетата за Дженифър Лопес

Бен Афлек и Джей Ло

"Тя е най-очарователната жена на света" - така актьорът Бен Афлек описа съпругата си Дженифър Лопес в предаването "Шоуто на Дрю Баримор".

Афлек разкри "тайната диета" на Лопес или по-скоро пълната липса на такава.

Водещият Дрю го попита какъв режим спазва Дженифър, за да бъде в такава добра форма на 53 години. 

"Истината е, че Дженифър яде каквото си поиска. Всичко: пица, бисквити, сладолед", разкри тайната на съпругата си актьорът.

Той уточни, че Лопес редовно тренира, но отбеляза, че не всички хора просто тренират: "Аз също тренирам, но не изглеждам магически на двадесет +. Нямам перфектна кожа и всичко останало. Разбира се, не омаловажавам нейните достойнства. Дисциплината и работата върху себе си изминават дълъг път. Но в нея има и нещо свръхчовешко. Тя е най-очарователната жена на света - просто изглежда умопомрачително".

Актьорът говори и за една черта, която според него Дженифър би искала да промени у него - и това е неспособността му да се изразява лаконично.

"Мисля, че тя би искала да говоря по-кратко. Не знам дали сте забелязали или не, но аз говоря едно и също нещо в кръг, няма как да ме спрете. Тя обаче никога не ми е казвала това на глас", споделя Бен.

Бен Афлек и Дженифър Лопес се ожениха миналото лято. Звездите се запознават още през 2001 г., когато Дженифър е омъжена за танцьора Крис Джъд. След развода Лопес и Афлек имаха афера, дори се сгодиха, но така и не се ожениха. Почти 20 години по-късно, през есента на 2021 г., бившите влюбени решиха да възобновят връзката си. През пролетта на 2022 г. Дженифър и Бен се женят тайно в Лас Вегас, а след това вдигат пищна сватба в Калифорния.

Наскоро двойката беше забелязана на обяд в хотел "Бевърли Хилс" в Лос Анджелис, предаде БГНЕС

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене