Илиана Раева и арх. Весела Мирянова са модните икони на 2023 г.

Победителите в „БГ модна икона 2023” заедно с проф. Любомир Стойков – Христина Бобокова, арх. Весела Мирянова, Златимир Йочев, Илиана Раева, Дара, Мария Георгиева и Ирина Влади (от ляво надясно).
СНИМКА: Академия за мода / Хайлайф

Илиана Раева, арх. Весела Мирянова, Златимир Йочев, Мария Георгиева, Ирина Влади, Христина Бобокова и Дарина Йотова – Дара, са модните икони на 2023 г. 

Те получиха своите отличия в категориите "Спорт", "Архитектура и строителство", "Медии и журналистика", "Лайфстайл журналистика", "Интериорен дизайн", "Артмениджмънт" и "Музика" по време на тазгодишните награди на Академията за мода във "Витоша Парк хотел". 

Илиана Раева спечели приз за успех и стил в категория "Спорт".
СНИМКА: Анна Недкова
Илиана Раева спечели приз за успех и стил в категория "Спорт". СНИМКА: Анна Недкова

„Със своя професионален и житейски пример те убедително показват, че вечната дилема на стила – да бъдеш или да изглеждаш, може да бъде преодоляна в името на хармонията между личността и обществото, между естетиката и корпоративния дрескод. Носителите на приза „БГ модна икона” заслужават всеобщ респект и адмирации не само заради перфектната си външност и забележителен професионален триумф, но и за оригиналния си подход към своята персонална визуална култура. Защото не е толкова важно ти да бъдеш в крак с модата, по-важното е модата да бъде в крак с теб!”, каза председателят на академията проф. Любомир Стойков. 

Статуетката „БГ модна икона”, изработена от българския бижутер – Анжело Красини.
СНИМКА: Академия за мода
Статуетката „БГ модна икона”, изработена от българския бижутер – Анжело Красини. СНИМКА: Академия за мода

Според традицията на Академията за мода, критериите известни български личности да получат статут на БГ модна икона са качества и добродетели като високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация, изискан и модерен вкус и стил.

Стана ясно и кои са новите  стипендианти на Академията за мода, а редица успешни модни дизайнери показаха колекциите си по време на ревю-спектакъла.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене