Благой Георгиев печели "Сървайвър"

Джизъса прибира почти половин милион след шоуто

Благой Георгиев е големият победител от "Сървайвър", научи "България Днес" от източник от продукцията, пожелал анонимност.

Джизъса надделява във финалното гласуване, което определя носителя на титлата Последния оцелял. И през тази години победителят е избиран чрез гласуване на останалите играчи в шоуто. Право на вот имат всички отпаднали в последния кръг на играта.

Един от сигурните гласове за Благой идва от Георги Валентинов. Благо "открадна" русата Златка от ММА боеца преди години, но мачото му прощава на острова и двамата отново стават приятели.

Триумфът на бившия футболист ще бъде излъчен в средата на май, когато е заложен да се предава последният епизод на шоуто.

С победата си банковата сметка на Благой ще набъбне с близо половин милион лева. 300 000 от тях са само хонорарът на Георгиев за участието му. Шампионът в "Сървайвър" гушва и чек за 150 бона. Така за по-малко от 3 месеца бившият футболист заработи точно 450 000 лв.

Както вчера вестникът първи съобщи, Джизъса вече не се намира на самотния остров. Издаде го мобилният му телефон, който след близо 2 и половина месеца отново бе включен.

Една от версиите бе, че Благой е елиминиран. Другата гласи, че снимките на продукцията са свършили по-рано, както и се оказва всъщност. В началото на седмицата са заснети последните кадри, издават още източници от "Сървайвър" пред "България Днес".

Че сезонът е свършил, се издаде и водещият на шоуто Ваня Джаферович. Бившият футболист сподели фотос, докато разпуска край басейн. И дори се оплака, че след три месеца брадата му е побеляла.

Участниците ще останат в Доминикана, където се снима шоуто, до края на тв излъчването на формата - средата на май.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене