Благой Георгиев печели "Сървайвър"

Джизъса прибира почти половин милион след шоуто

Благой Георгиев е големият победител от "Сървайвър", научи "България Днес" от източник от продукцията, пожелал анонимност.

Джизъса надделява във финалното гласуване, което определя носителя на титлата Последния оцелял. И през тази години победителят е избиран чрез гласуване на останалите играчи в шоуто. Право на вот имат всички отпаднали в последния кръг на играта.

Един от сигурните гласове за Благой идва от Георги Валентинов. Благо "открадна" русата Златка от ММА боеца преди години, но мачото му прощава на острова и двамата отново стават приятели.

Триумфът на бившия футболист ще бъде излъчен в средата на май, когато е заложен да се предава последният епизод на шоуто.

С победата си банковата сметка на Благой ще набъбне с близо половин милион лева. 300 000 от тях са само хонорарът на Георгиев за участието му. Шампионът в "Сървайвър" гушва и чек за 150 бона. Така за по-малко от 3 месеца бившият футболист заработи точно 450 000 лв.

Както вчера вестникът първи съобщи, Джизъса вече не се намира на самотния остров. Издаде го мобилният му телефон, който след близо 2 и половина месеца отново бе включен.

Една от версиите бе, че Благой е елиминиран. Другата гласи, че снимките на продукцията са свършили по-рано, както и се оказва всъщност. В началото на седмицата са заснети последните кадри, издават още източници от "Сървайвър" пред "България Днес".

Че сезонът е свършил, се издаде и водещият на шоуто Ваня Джаферович. Бившият футболист сподели фотос, докато разпуска край басейн. И дори се оплака, че след три месеца брадата му е побеляла.

Участниците ще останат в Доминикана, където се снима шоуто, до края на тв излъчването на формата - средата на май.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Футболист №1 на България пя гръцки хит пред съотборниците си в Солун (Видео)
Виктория Бекъм се срещала с Дейвид на паркинги, за да пазят връзката си в тайна
Вижте втория син на Риана (Снимка)
Крива ракета доведе до г-н олигофрен в плуването
Италианската рок група "Монескин" с концерт в Ню Йорк

Напишете дума/думи за търсене