Филип Буков заби секси студентка

Две години, докато учех в Софийския университет и бях състезател по бокс, пиех и употребявах наркотици, казва актьорът

"От няколко месеца си имам приятелка. Тя е студентка по специалността "Връзки с обществеността" в Софийския университет. За първи път я видях, докато бях с приятели в дискотека. Винаги съм си мислил, че не мога да срещна сериозно момиче в клубовете, но тя грабна интереса ми. Един от моите приятели я хареса и след като няколко пъти ходи да се запознава с нея тя му даде фалшив номер. Това грабна интереса ми и ходих няколко пъти в дискотеката, за да я видя отново, писах и в социалните мрежи, но тя не ми отговаряше. След много опити от моя страна започнахме да излизаме по срещи и на 17-тата среща ледът се пропука и от няколко месеца сме заедно".

Това разказа Филип Буков в предаването "Животът по действителен случай" по Би Ти Ви.

Освен за новата любов в живота си актьорът за първи път разкри и за мрачното си минало като студент.

"Две години, докато учех в Софийския университет и бях състезател по бокс, пиех и употребявах наркотици. Цяла седмица вместо да залягам над уроците пиех и друсах с кокаин, а събота и неделя вместо тренировки спах. Към края на своето следване осъзнах, че когато завърша не знам какво ще правя", изповяда актьорът.

И продължи:"Минах през това, "профуках" си парите за глупости и си загубих времето. Това ме отврати от тези неща и когато наближи време да завършвам проф. Георги Каприе ме насочи към театъра и реших че ще уча за актьор", разказа Буков.

Това не е единственият лош спомен от миналото на младия актьор. Пред Алекс Сърчаджиева Филип разказа как преди две години за малко е щял да остане на улицата, заедно с майка си и брат си.

"Майка ми и баща ми се разделиха и с тяхната раздяла стана ясно, че дълговете, които баща ми е натрупал след развода са с обща тежест върху двамата. Баща ми нямаше нито пари, нито нищо на свое име, съответно законът нямаше какво да му вземе и започнаха да преследват майка ми. Частен съдебен изпълнител искаше да вземе жилището ни и да ни остави на улицата. Дядо ми даде всичките си спестявания, за да не станем бездомни", с ужас си спомни актьора.

Буков разказа, че никога няма да прости на баща си, че ги е оставил в най-тежките им моменти.

"Дядо ми беше тежко болен от рак и трябваше да го караме по болници. Аз снимах "Татковци", майка ми работеше, а баща ми го нямаше. Всичко това съкрати дните на дядо ми и обвинявам баща ми за това", каза Филип.

Буков разкри, че дори след смъртта си дядо му помогнал на семейството си, като им завещал пари с които към днешна дата почти са платили всички дългове на баща му.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене