Актрисата Кристина Верославова често говорила с починалия си дядо, но с живия си баща не общува

Кристина Верославова КАДЪР: bTV

"Все още преодолявам загубата на дядо си отпреди 2 години. Той беше мъжката фигура в живота ми. Той е енергия, присъствие, чувство на сигурност, когато е там, чувство на спокойствие. Но аз много често си говоря с него. Споменът за него е с мен всеки ден, даже онази вечер го сънувах пак", това разказа актрисата от сериала "Вина" Кристина Верославова в "Търси се" по bTV.

"Един от трудните ѝ периоди е загубата на дядо й. Тя много ни помогна да минем по-леко през това. С баща си нямат връзка от доста години, откакто тя беше 6-7 клас. Ние се разведохме с баща ѝ, когато тя беше на 7-годишна възраст" , разказа майката на Кристина Геновева Георгиева.

"Тя ми каза: "Мамо, искам да те гледам да си усмихната, не искам да плачеш и искам да се разделите, защото така не се чувствам добре да те гледам тъжна", сподели Георгиева

"Липсата на баща ми беше болка, много късно го осъзнах, в началото го отричах. Нямаме връзка с него. Преди година и нещо го потърсих, нищо не усетих, като го видях, за съжаление. Странно е. Просто човек, който ти е непознат изцяло. Все още това ми влияе на много неща - липсата на мъжката фигура", разказа през сълзи Верославова.

"Майка ми е изключително добра, чувствам се по-силна от нея, макар че не знам дали съм. Аз я вдъхнових да има силите да се раздели с баща ми, понеже виждах, че не е щастлива", добави тя.

"За първи път се чувствам добре в България. Много пъти съм се връщала за малко и никога не съм се чувствала на мястото си. Прекарах първата година по време на пандиямата в Лос Анджелис и тогава за първи път усетих това да ми липсва - семейството и вкъщи. Преосмислих кое ми е важно, кое ме прави истински щастлива", сподели Верославова.

"Не се притеснявам да съм уязвима или да споделя, че се чувствам слаба. Искам човек, който да ме обича и да ме приема, каквато съм, което не е много лесно. Който е готов да слуша и да разбира. Научих се да обичам повече", каза още актрисата от "Вина".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене