Благой започва бизнес с печалбата от "Сървайвър"

Джизъса първо си боядиса косата, щом се върна от шоуто

Оглежда изкуствен терен на школата си по футбол, май ще влага там спечелената сума

Благой Георгиев май ще инвестира огромната печалба от "Сървайвър" във футболната си школа. Както е известно, Джизъса спечели формата и грабна голямата награда от 150 бона. Отделно от това Благой ще прибере и тлъст хонорар за участието си в шоуто за оцеляване. Сумата е 300 000 лева. Така Джизъса се завърна по-богат с близо половин милион лева - 450 хил. лева, ако трябва да сме точни.

Джизъса проведе няколко телефонни разговора
Джизъса проведе няколко телефонни разговора

По всички изглежда, че бившият футболист няма намерение да профуква заработения хонорар, а ще го инвестира разумно.

Георгиев бе уловен от неспящите папараци на "България Днес" часове след като се прибра в България. Участниците от "Сървайвър" кацнаха с чартър от Доминикана, където се снима продукцията, рано сутринта в петък.

Победителят в "Сървайвър" не спря да разцъква на телефона си
Победителят в "Сървайвър" не спря да разцъква на телефона си

Още по обяд същия ден Благой бе засечен на един от новите футболни комплекси в центъра на София. На случайните наблюдатели направи впечатление, че бившият футболист отново е с черни брада и коса, които се бяха прошарили по време на участите му в "Сървайвър". Това говори, че след като се е върнал от топлите страни, първата работа на Благой е била да посети стилиста си, който да оправи нанесените от участието в шоуто щети.

Двамата си приказват сладко-сладко
Двамата си приказват сладко-сладко

След като Георгиев стъпи на изкуствения терен, на който тренират няколко частни футболни школи, той се срещна с непознат мъж. Човекът разведе Джизъса из комплекса. Показа му всички терени и помощни съоръжения, а Благой не спря да задава въпроси и да се интересува от възможностите на игрищата. След приключването на обиколката двамата се запътиха към кафето, където продължиха оживения си разговор.

Всичко това подсказва, че Благой най-вероятно планира да премести школата си по в центъра на града. Това ще му осигури по-голям приток на деца, които да тренират при него, защото мястото е удобно за придвижване. Преди 3 години Георгиев отвори своя академия. Локацията й обаче не бе особено примамлива - в края на София, близо до родния му Суходол.

Благой оглежда терените
Благой оглежда терените

С годините Благой е показал, че умее да харчи и инвестира парите си разумно. Футболистът заработи солидни суми по време на престоя си в Русия, но никога не се е изхвърлял с неподходящи покупки, а предпочита да прави разумни инвестиции. Преместването на школата му със сигурност ще е такава и ще донесе на Джизъса още дивиденти.

Георгиев е като нов след "Сървайвър"
Георгиев е като нов след "Сървайвър"

В същото време Благой Георгиев май се е завърнал да живее при родителите си в родния им Суходол. След като се раздели с бившата си вече съпруга Поли, Джизъса се настани в бащината къща. За това го издаде добрият му стар приятел Георги Валентинов.

Благо се отправя към кафето, за да уточни още детайли
Благо се отправя към кафето, за да уточни още детайли

ММА боецът качи снимки от къщата на семейство Георгиеви в столичния квартал. На събирането присъстваха две от децата на Благой - Йоана и Давид. Те са плод от любовта му с гимнастичката Христина Витанова. На масата са и родителите на риалити звездата - Георги и Румяна.

ММА боецът и бившият футболист се скараха, след като Джизъса му открадна изпод носа русата Златка. Не си говореха с години, но чудото в "Сървайвър" се случи и двамата отново са неразделни.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене