Не са разделени! Башар и Райна заедно на море (УНИКАЛНИ СНИМКИ НА "БЪЛГАРИЯ ДНЕС")

Моделката е неотлъчно до актьора, докато е на снимки в Бургас 

Въпреки слуховете, че са разделени, Башар Рахал и красивата Райна са заедно на море в Бургас.

Читатели на "България Днес" видяха звездната двойка по-щастливи от всякога в морския град, което разби мълвата за разлъката им.

Преди няколко дни Башар се появи на пресконференция, за да разкрие, че стартира нов проект в Бургас и застана без притеснение пред обектива на медиите. Това, което шокира всички, е, че актьорът е получил стабилен удар в дясното око, което видимо бе подуто, насинено и кръвясало. Дали е пострадал при каскада на снимачната площадка, или в реалния живот, няма как да знаем, но със сигурност всички забелязаха промененото лице на Рахал.

Райна чака Башар пред заведение в Бургас
Райна чака Башар пред заведение в Бургас

Мистериозно нараняване на Башар само засили слуховете за раздялата му с блондинката Райна. Няколко дни преди това плъзна мълвата, че актьорът и половинката му са скъсали. Насиненото око на Башар засили слуховете в тази посока, но раздялата се оказа пълна измислица.

Красавицата отрече раздялата им
Красавицата отрече раздялата им

Рахал и Райна са заедно в Бургас и са неразделни. Двойката се срещна пред хотел в града, където двамата се целунаха страстно, след което моделката търпеливо изчака Башар пред заведение, за да си вземе обяд.

"Няма такова нещо като "Раздяла!". Всичко, изписано дотук, са абсолютни слухове. И двамата се смеем на това колко дълго време отне само заради едно изтриване на снимки от социалната мрежа някой да сътвори подобно нещо. Ще ги върнем обратно, ако трябва", сподели Райна пред "България Днес" с усмивка и добави, че няма нищо сериозно, което да се коментира в момента. Красавицата обясни, че придружава Башар Рахал в Бургас, който снима новия си филм.

Актьорът и колегите му Ники Илиев и Георг Киряков представиха новия си проект "Без крила", в който разказват историята на българския шампион параолимпиец Михаил Христов. Под формата на историческа драма артистите искат да пресъздадат пътя на Христов от инцидента в детството му, оставил го без две ръце, до златните медали на олимпиадата в Дубай в дисциплината дълъг скок.

Интересен факт е, че сега 31-годишният Михаил Христов се е отказал от спорта и вместо да носи медали, помага на други хора в подобно на неговото положение, като създава високотехнологични и специално изработени протези. Тази лента няма да бъде снимана изцяло в Бургас, но най-красивата част от филма - тази за първото влюбване на лекоатлета, ще се развива именно в морския град.

Башар Рахал
Башар Рахал
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене