Мика разби сърцето на Валерия и омая Евгени

Мика и Евгени се опознаха отблизо

Неочакван обрат в "Ергенът"! Студентката по право Микаела успя да разбие сърцето на една от фаворитките в шоуто Валерия и си осигури интимна среща с Евгени. Участничките трябваше да отговарят на въпроси, свързани основно със семейството на Ергенът. При грешен отговор, конкурентките разбиваха порцеланови сърца една на друга. Победителка се оказа Мика, която в началото уж не беше поканен в играта от Евгени. На финала тя победи модела Валерия, а другата фаворитка Елена отпадна първа. 

За награда Мика се разходи под ръка с Евгени из тесните улички на Бодрум. Срещата им продължи с романтична вечеря на брега на морето, при която двамата станаха по-близки отвсякога. Микаела се разкри и разказа как е тормозена в детството си, което трогна пианистът. 

"Много е красива - и отвътре и отвън - каза Евгени. - Все повече го разбирам. Промени ми мнението. Късно я откривам Мика, но вярвам, че за всяко нещо си има време."

Вечерта завърши със страстни целувки между двамата и роза за Микаела, което естествено не се хареса на останалите участнички. "Чувствата ми се засилват, все повече хлътвам", каза Мика за Ергенът. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вашият най-досаден навик, когато сте във връзка, базиран на зодията ви - втора част
Шакира: Не съм готова за сериозна връзка
Валери Григоров и Мария Бакалова са разделени?
Новият тренд "бавна красота" - купувайте по-малко и по-качествени продукти
Защо трябва да изключваме смартфона си вечер

Напишете дума/думи за търсене