Подкаст: 15 години Елена и Цвети ни обясняват в ефир живота по “рус начин”

Анатолий Попов и водещите Елена и Цвети в студиото на "24 часа"

15 години Елена и Цвети водят емблематичното “Шоуто на блондинките” по радио Fresh!

“Събрахме се, когато България влизаше в Европейския съюз, за да обясняваме на хората, по рус и забавен начин какво следва от това”, разказва Елена в подкаста “24 часа от живота”.

По това време Цвети води следобеден блок и стават приятелки, макар че когато са се запознали, не са се харесали. “Успя да ме спечели, идвайки на оперативка, с магическа пръчица. Веднага си казах “О, тази е голямо кукуригу, тя ще е”, спомня си Цвети.

Тогавашният шеф на радиото Христин Стрижлев им дава зелена светлина да реализират идеята си. След първия месец получават ефир всеки ден в сутрешно шоу и стават първият женски ефирен дует в България. Признават, че за 15 години не са свикнали да стават рано, но когато имаш мотивация да станеш и да видиш любимия си радиопартньор, да чуеш любимите слушатели, любимата музика, нещата стават вече малко по-поносими.

Как продължава денят им след ефир, за какво не се разбират двете, как се промени радиото през последните години и как трябва да изглежда то в бъдеще, кога има сълзи в очите им и още от “Шоуто на блондинките” ще чуете в последния епизод на сезон 5 на подкаста “24 часа от живота”.

От 2 юни стартира сезон лято, в който слушателите ще спечелят книги за своята лятна ваканция от книгоиздателска къща “Труд”.

  • Ключови думи:

Напишете дума/думи за търсене