Синоптичката Никол Станкулова каза какво ще е времето за Гергьовден

Нямам нищо общо с лекарства за отслабване, които се рекламират с мен 

КОЯ Е ТЯ

Никол Станкулова е родена на 8 август 1988 г. в София. Тя е единственото дете в семейството на полицая Николай Станкулов и следователката Елена Станкулова. На 6 г. печели първия си конкурс за красота, а година по-късно вече е водеща на предаване по националната телевизия. Като малка разпределя свободното си време между модната кариера, тренировките по художествена гимнастика, плуване, балет, пиано, математика и училище. Учи в Софийската математическа гимназия, а паралелно с нея и в Първа английска гимназия като частен ученик. Като студентка завършва "Финанси" в УНСС. Никол е майка на две деца и успешно съчетава родителството с работата си.

- Никол, как станахте водеща?

- Още от много малка, 5-6-годишна, бяха първите предавания, в които участвах. Първото се казваше "Часът на совата" по БНТ. Там работих 4 години. След това бях на 14 г., когато се явих на кастинг за едно предаване в телевизия ММ. Спечелих кастинга и няколко години работих там. Последва нов кастинг за Нова телевизия, където работя вече дълги години.

- Като дете мечтаехте ли да станете водеща?

- Не, никога не съм мечтаела за това. Животът ми винаги е бил много динамичен и не съм имала време да седна и да си помечтая какво искам да работя. Всичко се е случвало толкова бързо и ритмично, че нямах време да обмислям. Завърших "Финанси", за да имам още една опция за работа, в случай че се откажа от телевизията.

- Разкажете за модната си кариера?

- Винаги съм работила за една от най-успешните агенции в България. Ходех по много ревюта, снимки, пътувах в чужбина, дори някои от кастингите ми за телевизията бяха през агенцията. Беше ми трудно да комбинирам работата на модел с училището, но с повече усилия се справях.

- Имате ли общо с таблетки за отслабване, които се рекламират от ваше име?

- Нямам нищо общо с този продукт! Те използват лицето на известни хора, за да си промотират лекарствата. Проблемът е, че по непотвърдена информация в тези хапчета има лекарствени продукти, които се използват за лечение на паркинсон и алцхаймер и са много опасни лекарства, които могат да навредят на здравето на тези, които ги използват. С Валя Ахчиева, която също беше замесена с тези хапчета, стигнахме до склада на производителите и се оказа, че те са продали за 2-3 месеца 80 000 броя от "отслабващите" препарати. Това е измама в огромен мащаб, а сайтовете са регистрирани в държави, които не се следят от Интерпол, затова и нашата полиция остава с вързани ръце въпреки желанието си да помогне.

- Какво ще е времето за днешния празник Гергьовден?

- Вадим голям късмет, защото има пролетни валежи в дните преди празника и в дните след него, но на самият Гергьовден ще бъде слънчево и много приятно с температури около 23 и 24 градуса.

- Как влязохте в работния процес след майчинството?

- След първото ми раждане се върнах на втория месец и нямах никакъв проблем. След второто ми беше по-трудно и се позабавих, защото с две деца се оказа по-сложно. Върнах се след около година, но за това време много неща се промениха, дори телевизията си смени локацията. Техниката и програмите, с които работех, също бяха обновени, но успях да вляза в ритъм за месец.

- Колко време трябва да е продължителността на майчинството?

- В САЩ майчинството е 2 седмици! Моя братовчедка живее в Малта, там майчинството е 4 месеца. За мен това е безкрайно недостатъчно. Не знам как човек за толкова кратко време може да опознае детето си или дори организма си, тъй като той тотално се променя, когато родиш. Това е много нечестно към майките! Периодът на майчинството зависи много от професията на майката и от това каква помощ има. За щастие моите родители ми помагат, освен това имам приятна работа с доста толерантно ръководство, които проявяват разбиране към това, че децата ми боледуват или че трябва понякога да си тръгна по-рано, за да ги взема от градина. В България имаме чудесно майчинство и хората, които недоволстват от страната ни, са неблагодарни.

- По време на участието ви в "Биг Брадър" с какви впечатления останахте и бихте ли участвали в друго риалити?

- "Биг Брадър" е едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали. Тези 2 месеца и половина, които изкарах изолирана в къщата, ми дадоха време да разбера, че това, което ме натоварва, е бързането, телефонът и малките ангажименти, които те преследват зад гърба ти. Поддържам връзка с Юли Константинов, Криси Патрашкова и много други от участниците. Попаднах в чудесна компания и имам само позитивни спомени. За съжаление не мога да си позволя да вляза в друг подобен формат, защото семейният ми статус в момента е различен, но съм много благодарна, че съм имала такъв шанс.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Футболист №1 на България пя гръцки хит пред съотборниците си в Солун (Видео)
Виктория Бекъм се срещала с Дейвид на паркинги, за да пазят връзката си в тайна
Вижте втория син на Риана (Снимка)
Крива ракета доведе до г-н олигофрен в плуването
Италианската рок група "Монескин" с концерт в Ню Йорк

Напишете дума/думи за търсене