Глория и младото й гадже Добромир забегнаха на любовна ваканция

Попфолк кралицата и левентът Добромир са по-влюбени от всякога, издават фотоси в социалните мрежи

Тези дни Глория го раздава "влюбена жена" не само на сцената, но и в живота. Но ако в клиповете тя малко или много играе роля, в действителността кралицата на попфолка е безумно щастлива с младото си гадже Добромир. Една от най-коментираните бг двойки използваха гергьовденската ваканция, за да се насладят на красотите на Испания. В Мадрид Гло и приятелят й са се щракнали, сияещи от любов, пред паметника на един от испанските крале, издават профилите им в социалните мрежи.

С тези кадри певицата разбива на пух и прах клюката, че двамата с Добромир са се разделили преди няколко месеца. Недостоверни се оказаха и слуховете, че неостаряващата красавица се изказала не особено ласкаво за гаджето си пред сръбско радио, твърдейки, че Добромир цели пет години правил неуспешни опити да се сближи с нея.

Глория и Добромир се носят на крилете на любовта
Глория и Добромир се носят на крилете на любовта

В интерес на истината три месеца Гло качваше в социалката си основно снимки на семейството си. Певицата наблягаше на фамилните празници, които прекарваше в компанията на най-близките си хора - майка си Стефка, която наскоро навърши 70, и красивата си дъщеря Симона Загорова, поела по нейните стъпки. Глория е особено привързана към малката си внучка Галина, кръстена на прочутата си баба, и редовно помества снимки, на които разхожда детето и му се радва от сърце.

Самият Добромир също успя да сложи точка на хейтърските подмятания, че Гло е преустановила връзката им. Мускулестият хубавец публикува фотос, на който държи на ръце на морския бряг избраницата на сърцето си. А под коментара "Имаш най-страхотната жена" Добромир бе поставил огромно сърце.

Глория очевидно смята новото си гадже за "мъжа на живота си", защото за сефте огласява своя романтична връзка. Досега за любовния живот на грандамата на попфолка не се знаеше почти нищо освен за останалата в миналото връзка с бизнесмена Йордан Джермански.

Младото гадже на Гло я носи на ръце
Младото гадже на Гло я носи на ръце

Колеги на Гло твърдят, че Добромир я носел на ръце не само за показно, но и в реалността треперел над нея. Той не само й помагал във всичко, но дори обмислял да й предложи брак, гласи най-актуалната информация във фолксредите. Кога обаче ще падне на колене пред възлюбената си и ще поиска ръката й, засега остава тайна.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Футболист №1 на България пя гръцки хит пред съотборниците си в Солун (Видео)
Виктория Бекъм се срещала с Дейвид на паркинги, за да пазят връзката си в тайна
Вижте втория син на Риана (Снимка)
Крива ракета доведе до г-н олигофрен в плуването
Италианската рок група "Монескин" с концерт в Ню Йорк

Напишете дума/думи за търсене