Боряна Калейн рисува в отбора на добрите хора

Боряна Калейн

Въпреки тежките тренировки гимнастичката Боряна Калейн отново намери време да сътвори рисунки за музикален диск. След успеха на “Мечта за триумф” екипът, нарекъл себе си “Отбора на добрите хора”, е готов и с новия си проект - албума “Мечта за триумф 2”.

Петте песни в него заедно с книжка, илюстрирана от Боряна Калейн, се издават с благотворителна цел - с набраните средства да се построят три нови учебни стаи към основната сграда на селското училище в село Негован. Песните се изпълняват от Дичо, Етиен Леви, Илия Ангелов, ВГ “Средногорски звън” и др. Дискът се издава с подкрепата на инж. Алекси Кесяков, кмет на община Челопеч, и Николай Радулов - директор на 176-о ОбУ “Св. св. Кирил и Методий” в с. Негован, като проектът е реализиран от артпространство СТИЛИСИМО.

Рисунка от Боряна Калейн
Рисунка от Боряна Калейн

В отбора от добри хора влизат поети, музиканти, певци - Светослав Лобошки, Борислав Мирчев, Мариана Добрева, Боряна Калейн и др. Тяхна е идеята и за първия албум - “Мечта за триумф”, който е част от благотворителната кампания за набиране на средства за ремонт на зала та на клуб“Левски - Триадица”. Залата не е ремонтирана основно от построяването ѝ през 1983 г.

Премиерата на новото издание “Мечта за триумф 2” е от 10 часа, четвъртък, в с. Негован.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене