Мария Бакалова снима филм с Жан Рено

Мария Бакалова Снимка: Архив

Мария Бакалова ще снима филм с Жан Рено. Номинираната за Оскар българска актриса ще си партнира с прочутия френски актьор, Тай Симпкинс и Кони Нилсен в екшъна Birdseyе, пише Deadline. 

Филмът е вдъхновен от книгата Sexpionage. Историята проследява една обедняла млада рускиня, въвлечена в кръстоносния поход на Владимир Путин за възстановяване на Студената война. Тя процъфтява като високопоставен шпионин във Вашингтон, докато любовта й от детството, сега безмилостен убиец, е изпратен от Русия, за да я убие. 

"Винаги съм мечтала да изиграя героиня от моя регион. Независима, яка и талантлива жена. Нина е това момиче. Изключително съм развълнувана да изиграя тази роля. Нямам търпение да се потопя в това", каза Бакалова, която наскоро озвучи героинята Космо в "Пазители на галактиката Vol. 3".

"Birdseye е руско-американски екшън-шпионски трилър с отличен актьорски състав начело с Мария Бакалова. Това ще бъде много комерсиален филм за универсална публика, която търси театрално преживяване. Ще бъде горещо!", каза Нат Маккормик от "Борса".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене