Риана разкри името на първото си дете

Риана Снимка: Instagram/rihana_nv

Риана и A$AP Rocky най-после разкриха името на момченцето си. Вестник "DailyMail" получи копие от акта за раждането му, от който става ясно, че то се казва РЗА Ателстън Майерс.

Смята се, че наследникът на двамата изпълнители е кръстен на 53-годишния продуцент - RZA (Ризза), лидер на Wu-Tang Clan, създаден през 92-а в Стейтън Айлънд. След раждането си Риана многократно е намеквала за името, като носеше дрехи, изобразяващи Wu-Tang Clan, в който влизат RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa и покойният Ol' Dirty B**tard.

Забележително е, че в удостоверението за раждане е посочено, че РЗА е получил второто име на баща си - Ателстън. Освен това се посочва, че малкият е роден в медицинския център Cedars-Sinai в Лос Анджелис.

Двойката определено е фен на клана, самият Роки през 2015-а си сътрудничеше с Raekwon в песента Fly International Luxurious Art, предаде Дир.бг.

Wu-Tang Clan са една от най-емблематичните рап групи на всички времена, както като колектив, така и като соло изпълнители и продуценти. RZA, с истинско име Робърт Фицджералд Дигс, е най-изтъкнатият член, продуцирал повечето албуми на групата и на съответните ѝ членове. Той е издавал солова музика под името Bobby Digital.

A$AP Mob, колективът, към който принадлежи пък Роки, също си спечелва сравнения с легендарната група в началото на своето съществуване. Подобно на Wu-Tang, тя включва редица високопоставени основни членове.

А иначе Рири и A$AP очакват второто си дете. На 12-и февруари, когато се проведе Super Bowl Риана се появи с пораснало коремче, облечена в червено. По време на Met Gala тя сподели, че втората й бременност е доста по-различна от първата.

Двамата артисти са приятели и сътрудници от повече от десетилетие и дори посещават заедно събития на червения килим през последните години, но едва в края на 2020 г. те официално станаха двойка.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Пиенето на алкохол ни прави по-тъжни, а не по-щастливи
Фаталната любов на Иван Асен II, която ни обрича на пет века робство
Разговорна хипноза - ефективна манипулация в ежедневието
За разделите и любовта след голямото шоу - Владимир Зомбори и Весела Бабинова
Везни - знакът на балансираната душа

Напишете дума/думи за търсене