Почитателите на Селена Гомес заплашват приятелите й

Селена Гомес Снимка: Инстаграм (selenagomez)

Приятелката на Селена Гомес Франча Райса сподели, че е получавала заплахи от фенове на певицата след предполагаемата вражда между двете. Актрисата от "Как се запознах с баща ви" Райса разкри наскоро, че между тях е имало проблеми, пише изданието Page Six.

През TMZ тя сподели, че е била тормозена в социалните мрежи. "Мисля, че коментарът, който вероятно нарани най-много, беше: "Надявам се някой да ти изтръгне другия бъбрек."

34-годишната Райса освен това изтъкна иронията на феновете, които я тормозят, като отбеляза, че Гомес има фонд с нестопанска цел Rare Impact Fund, който е за "намаляване на стигмата, свързана с психичното здраве, и за осигуряване на достъп на младите хора до ресурсите, от които се нуждаят".

Селена Гомес от своя страна никога не е подкрепяла тормоза под каквато и да е форма и не веднъж е писала в социалните мрежи с призив към върлите си почитатели да спрат с него. Това не е първият път, в който се опитва да възроди мир. Преди два месеца отново ѝ се случи, след като съпругата на бившия ѝ Джъстин Хейли Бийбър се обърна с молба към нея, да усмири феновете си, които й изпращаха смъртни заплахи.

А иначе през 2017-а певицата, която страда от лупус, получи бъбрек от Франча, станала нейн донор. Приятелството им обаче претърпя промяна, след като Сел определи Тейлър Суифт за "най-близкия си човек в индустрията". Райса тогава се включи с "интересно", но скоро коментарът бе изтрит.

След което актрисата отследва Гомес от социалните мрежи, пише Дир.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене