Ергенки пропяха чалга, Джия ги предвожда

С прилепнала рокля и без бельо чалга дивата подлуди мъжете

Воюващите за сърцето на Евгени тръгнаха заедно по участия, показват голи тела 

Ергенки тръгнаха вкупом по чалготеки!

Воюващите за сърцето на Евгени от втория сезон на предаването ударно осребряват славата си, която ги връхлетя през последните седмици.

Фолкпевицата Джия, която изхвърча от телевизионното риалити, е засипана с участия, а само допреди няколко месеца графикът й пустееше. В момента силиконовата бомба е една от най-желаните певици в родните нощин заведения. Любопитното е, че отскоро заедно с нея на участия ходят и други момичета от "Ергенът", за да привличат повече посетители в клубовете.

Джия, Теодора, Валерия, Айлин и Ивелина (от ляво надясно) купонясват заедно
Джия, Теодора, Валерия, Айлин и Ивелина (от ляво надясно) купонясват заедно

Преди няколко вечери Джия хвана микрофона в благоевградска дискотека, а чалга шоуто й е дублирано от Валерия, Айлин, Ивелина и Теодора, които се развихрят на сцената с кръшни танци. Изкусителките дори се изживяват като беквокалистки на чалга дивата, макар да не могат да се похвалят с отлични гласови данни.

Ергенки се вихрят кръшно на сцената

Снимки: LEVEL NIGHT CLUB
Ергенки се вихрят кръшно на сцената Снимки: LEVEL NIGHT CLUB

Свидетели разказват, че някои от мачоците в дискотеката пробват отиграни свалки с ергенките, но зрелищно удрят на камък и забивки няма. Най-ухажвана е Джия, която в началото се появява небрежно по дънки и черна блузка, но когато слага прилепнала рокля без бельо отдолу хормоните в заведението започват да бушуват. И другите момичета разголват тела, като щедро показват бюстове, въпреки че не могат да съперничат на огромните силиконови дадености на Джия.

Фолкпевицата и спряганата за победителка Валерия често се забавляват заедно напоследък, но групата им за купони е пораснала с още няколко момичета.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене