Принц Хари скарал Чарлз III със съпругата му Камила

Принц Хари и Крал Чарлз III Снимка: Twitter/@Iamromanceme

Кралската двойка спорела постоянно

Заради поканата към сина си принц Хари за церемонията по  коронацията  си  крал Чарлз III се скарал с кралица Камила, твърдят източници на онлайн изданието Radar Online. Според тях  съпругата на Чарлз - Камила била солидарна с мнението на другия му син Уилям, че Хари трябва да получи урок заради мемоарите си и той  не е трябвало да получава покана за събитието.  Според Камила  Чарлз е проявил безгръбначност  с тази своя стъпка, а е трябвало да изгони Меган и Хари от кралството,  като знак, че тяхното предателство няма да бъде толерирано.

Според източника на изданието Чарлз III бил подразнен от неуважителното отношение на Камила, която непрекъснато критикувала решенията му. Двамата пренасяли споровете си на масата  при всяко хранене и си го изкарвали върху персонала на Бъкингамския дворец.

В мемоарната си книга, издадена на 10 януари, принц Хари обвинява Камила, че е предоставяла на таблоидите информация за него и съпругата му Меган Маркъл. Той даже нарече мащехата си "опасен злодей" в интервю за американската телевизия CBS ден преди да излезе книгата му.

Чарлз III беше официално коронован в Уестминстърското абатство в Лондон на 6 май. Принц Хари отлетя за церемонията, но веднага след нея се върна в САЩ, без да участва в други церемониални събития.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене