Кейт Мидълтън се включи в "Евровизия"

Кейт Мидълтън КАДЪР: Туитър/@UGLE_GrandLodge

Съпругата на британския престолонаследник принц Уилям - Кейт Мидълтън, изненада всички на финала на "Евровизия", когато се появи в компилация, отдаваща почит на миналогодишните победители от Украйна "Оркестър Калуш", пишат британските издания "Индипендънт" и "Мирър".

В началото на финала на конкурса бе излъчено видео, с което се припомняше песента "Стефания", с която украинците победиха миналата година, съобщава БТА. В клипа победителите пеят в метрото на Киев, но някои пасажи от песента им са "поверени" на други изпълнители, сред които Сам Райдър, Андрю Лойд Уебър или Джос Стоун. Сред тези други изпълнители бе и Кейт Мидълтън.

Във видеото тя се появи за съвсем кратко, за около 10 секунди, през които се вижда как тя свири на пиано. За това изпълнение Кейт бе избрала да облече синя рокля, която напомня синия цвят от знамето на Украйна. Дизайнер на тоалета бе Джени Пакам. Кейт носеше обеци на покойната кралица Елизабет Втора.

Нейното участие в клипа е било предварително записано миналия месец в Червената стая на Уиндзорския замък, пояснява Би Би Си.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене