Рита Ора: Благодаря на Мадона, че ми даде способността да бъда по-скандална

СНИМКА: инстаграм

Поп звездата Рита Ора говори за стила си в новия брой на списание Glamour UK, като каза, че жените в развлекателната индустрия са „третирани по различен начин“, когато става въпрос за това какво облекло носят и как се държат, пишат от vesti.bg. 

„Така беше през цялата ми кариера: хората да преценяват какво нося, казвайки: „Тя твърде гола ли е?“, или „Може ли да казва такива неща?“. Намирам го за изключително женомразко“, каза Ора, която никога не се е срамувала от стила си на разголване.

32-годишната певица добави, че винаги се е възхищавала на Мадона, която е също толкова безстрашна, когато става въпрос както за мода, така и за отношения. „Тя знаеше, че не всички ще се съгласят с нея. И тя така или иначе го направи", каза Ора. „Благодаря ѝ за това, защото ми даде способността да бъда по-скандална, малко по-необичайна относно това как се обличам и какво мога да кажа. Не съм перфектна, но мисля, че това е, което забавлява най-много феновете ми."

Тя също така разкри повече подробности за тайната си сватба с режисьора Тайка Уаитити в интервюто – включително историята зад „невероятната“ рокля, която носеше за големия си ден.

„Винаги съм искала Том Форд да участва в сватбата ми“, каза Ора. "Той е един от любимите ми дизайнери на всички времена. Отидох до магазина на Том Форд, за да видя дали имат сватбени рокли. И те имаха точно тази мечтана от мен рокля. Беше толкова странно", спомня си тя.

Въпреки че поп звездата запази мълчание кога и къде се е състоял големият ден - и все още не е споделила снимки на роклята си или церемонията - тя каза, че дъщерите на Тайка Уаитити, които той споделя с бившата си съпруга Челси Уинстанли, също са присъствали.
Сестрата на Ора била сред присъстващите на сватбата, а родителите ѝ се присъединили виртуално.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене