Меган Фокс: Никога не съм харесвала тялото си

Меган Фокс

Меган сподели, че никога не е харесвала тялото си, а до това признание се стигна, след като стана лице на корицата на списание "Sports Illustrated Swimsuit Issue". В интервю за изданието актрисата и бивша приятелка на Machine Gun Kelly сподели на аудиторията повече за живота си, детството си и дори за борбата, която води със приемането на себе си.

"Имам дисморфия на тялото. Никога не се виждам наистина така, както ме виждат останалите", сподели 37-годишната звезда от "Тялото на Дженифър".

"Никога в живота ми не е имало момент, в който да съм обичала тялото си. Никога. Когато бях малка, това бе нещо като мания, че трябва да изглеждам по даден начин", спомня си тя. Макар да е развълнувана, че е рекламно лице на компанията, и да осъзнава публичния си имидж, Фокс признава, че това да заобичаш себе си отнема дълъг период от време. Тя дори споделя, че когато се запознава с някого, се надява той да усети на първо място нейната аура, която според актрисата е специална.

Това не е първият път, в който Фокс говори за несигурността си. Още през 2021-а в съвместно интервю с бившия й Machine Gun тя сподели за това, че й е трудно да се възприема. "Може да гледаме някого и да си мислим: Този човек е толкова красив. Животът му трябва да е толкова лесен. Но най-вероятно не е така".

Освен за себеприемането Фокс коментира и факта, че е изключително търпелив човек, предаде dir.bg.

"Трябва много да ме ядосаш, за да изгубя самообладание. Когато се ядосам по-добре бягай".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене