Бритни Спиърс е пред развод?

Бритни Спиърс КАДЪР: Инстаграм/britneyspears

"Бракът на Бритни Спиърс със Сам Асгари е пред разпад...", твърдят световните медии. Подробности около документалният филм за Бритни, продукция на "TMZ", разкриват, че изпълнителката е започнала все по-често да се държи грубо с последния си съпруг. Пререканията, които имали, стигнали дори до намеса на охрана. Източници на изданието твърдят, че фитнес треньорът и актьор вече не остава в общия им дом.

Колкото до синовете на Брит 17-годишният Шон и 16-годишният Джейдън Федърлайн - не се е виждала от година с тях. Причина за това е поведението на звездата, което показва в социалните мрежи последно време.

"Към края на лятото [2022 г.] напрежението стана толкова тягостно, че момчетата дори не отговаряха на съобщенията ѝ и тя беше бясна", коментира продуцентът на документалния филм "TMZ разследва: Бритни Спиърс: Цената на свободата". Освен това "Бритни живее в изолация. През по-голямата част от времето тя е сама вкъщи или прекарва нощите си в "безцелно шофиране" из квартала си".

Пред изданието "Page Six" пък източник заяви, че връзката й със синовете е на ръба. В края на месец август 2022-а Джейдън разкритикува поведението на майка си, визирайки това, че танцува полугола, но и не само. Според него тя не им е обръщала достатъчно внимание. Бившият й съпруг Кевин Федърлайн също не подкрепя Бритни и това, което показва на широката публика, но все пак се опитва да обясни на децата, че може би това е просто начин, по който тя се изразява. Джейдън и Шон вече не искат да имат нищо общо с Лос Анджелис, а Кевин планува да се премести с тях в щата Алоха, за да водят по-спокоен живот, далеч от вниманието, което се върти около майка им, пише TMZ. 

Реакция на Бритни също не липсва. В Инстаграм тя заяви, че е дълбоко натъжена от факта, че синовете й не й отговарят, нито пък желаят да се виждат с нея.

След като певицата публикува многобройни съобщения в социалните мрежи, насочени към тях, Федърлайн публикува видеоклипове, без нейно знание, на които Спиърс им крещи. Сега обаче, изглежда има потенциал отчужденото семейство да се сплоти малко повече.  

TMZ информира, че напоследък Бритни има комуникация с тийнейджърите, които също се надяват да подновят скъсаните отношения с майка си.

Колкото до документалния филм за Бритни, който цели да покаже живота й след делото, което бе повдигнато срещу баща й, настоящият й съпруг го определи като "отвратителен", пише dir.

"Смятам, че е абсолютно отвратително хората, които са били в живота ѝ, когато тя не е имала глас, да отидат и да разкажат историята ѝ, сякаш е тяхна", каза Асгари във видео, публикувано на стори в Инстаграм. "Изведнъж - след 15 години, когато тя е свободна, след всички тези неща, които са й се случили - ще я поставите под микроскоп и ще разкажете историята ѝ?", попита той риторично.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене