Вижте мъжа, завладял сърцето на Чарлийз Терон (Видео, снимки)

ЧАРЛИЙЗ ТЕРОН

Изглежда пролетта е в пълен разцвет за Чарлийз Терон, която беше заснета с новата си тръпка Алекс Димитриевич.

47-годишната актриса изглеждаше в отлично настроение, докато беше снимана с Димитриевич в ресторант в Лос Анджелис.

Звездата от „Чудовището“ беше видяна да се държи за ръце с Алекс Димитриевич, модел по професия, на романтичната разходка.

Последната известна връзка за южноафриканската актриса беше с Шон Пен през 2015 г. Тя също е имала връзки с актьора Крейг Биерко, певеца на Third Eye Blind Стивън Дженкинс, актьора Стюарт Таунсенд и модела Габриел Обри.

Чарлийз е майка на две деца: Джаксън, на 11 години, и Август, на 7. През декември 2022 г. актрисата каза, че би се отказала от кариерата си заради децата си, ако трябва да избира. Тя каза: „Обичам да съм майка повече, отколкото да съм актриса. И никога не съм мислила, че ще кажа това.“ 

Терон, чийто осиновен син се идентифицира като жена, каза, че децата са изправени пред по-големи опасности в света, очевидно споменавайки насилието с оръжие, срещу което тя е говорила в миналото. През април 2019 г. тя разкри, че по-голямото ѝ дете Джаксън, което беше осиновено като бебе и представено на света като момче, се идентифицира като жена, пише vesti.bg.

„Да, и аз мислех, че е момче“, съгласява се енергично Чарлийз. "Докато ме погледна, когато беше на три години, и каза: "Аз не съм момче!". Ето ви! Имам две красиви дъщери, които, както всеки родител, искам да защитя и искам да видя да процъфтяват. Моята работа като родител е да ги обичам и да се уверя, че имат всичко необходимо, за да бъдат това, което искат да бъдат. И ще направя всичко по силите си децата ми да имат това право и да бъдат защитени в рамките на това.“ 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене