Алек Болдуин е приключил снимките на "Ръжда", по време на които загина операторка

Алек Болдуин Снимка: Instagram/@alecbaldwininsta

Алек Болдуин обяви в профила си в Инстаграм, че са приключили работата си по уестърна "Ръжда" ("Rust"), на чиято снимачна площадка през октомври 2021 г. беше застреляна операторката Халина Хъчинс, съобщи електронното издание на сп. "Варайъти".

След фаталния инцидент работата по продукцията беше възобновена миналия месец.  

"Господи, приятно е да махна тази брада", написа актьорът в Инстаграм, като публикува и своя снимка обръснат.

Болдуин е продуцент и е съавтор на историята на "Ръжда" заедно с режисьора Джоел Соуза. В профила си в Инстаграм той качи и снимка в прегръдка с младия си колега Патрик Скот Макдермот, който пък написа: "Последният ден на Алек. Ще ми липсваш". 

След разследване на тежкия инцидент на снимачната площадка, в края на януари т. г. прокуратурата на Ню Мексико обвини Алек Болдуин в непредумишлено убийство заради произведения от него изстрел на снимачната площадка на уестърна "Ръжда". 

Един месец по-късно той пледира невинен, а през април прокурорите оттеглиха всички обвинения срещу актьора.

Останаха обаче обвиненията, предявени на отговорничката за оръжията на снимачната площадка на "Ръжда" - Хана Гутиерес Рийд. Тя трябва да се яви на предварително изслушване в съд в Ню Мексико на 9 август.

През есента на 2022 г. Алек Болдуин постигна споразумение със семейството на загиналата операторка. Според него съпругът й Матю Хъчинс се присъединява към екипа на филма като изпълнителен продуцент.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене