Петима мъже заместват Сашо Кадиев в "Преди обед"

Иво Аръков, Кирил Недков, Антон Биров, Петър Дочев и Антоан Петров ще заместят Сашо Кадиев за една семица, в която той ще отсъства от "Преди обед". 

 Причината е, че Сашо заминава на романтично пътешествие из Европа със своята половинка Ивелина. Там ще отпразнуват и рождения й ден. 

"Оставя ме в добри ръце", написа Деси Стоянова в поста си във фейсбук. 

Неотдавна в медиите се появи слух, че Сашо Кадиев сам иска да напусне bTV, защото много му се иска да има време да снима филми и да играе в театъра. Тази година се заговори, че актьорът иска да работи на половин работен ден, за да има повече свободно време да изявява и актьорския си талант.

Навремето, когато Кадиев влиза в предаването, е част от трупата на Малък градски театър “Зад канала” и работи едновременно там и в телевизията. Напуска театъра заради огромната си заетост. Факт е, че сега участва в пътуващи представления, но като всеки талантлив артист му липсва работата с големите български режисьори. 

Разделяме се, но само за седмица! @al.kadiev заминава на романтично пътешествие, но ме оставя в добра компания. До понеделник, точно в 9:30 по @official.btv 🙂

Публикувахте от Dessie Stoyanova / Деси Стоянова в Петък, 19 май 2023 г.
Петър Дочев
Петър Дочев
Кирил Недков
Кирил Недков
Антоан Петров
Антоан Петров
Антон Биров
Антон Биров
Иво Аръков
Иво Аръков

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лили Иванова подари букет от бели рози на Мариус Куркински
ТЕСТ: Споделяте ли прекалено  много за себе си?
Френски актриси обвиняват режисьори в сексуален тормоз
Журналист създаде инфлуенсърка с AI, 9 й предложиха романтична връзка
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене