Певицата Цветелина Грахич: Слави не ме е гонил, сама си тръгнах от него

Със Слави бяха голям тандем на сцената

И двамата не искахме да работим повече заедно, казва изпълнителката

Цветелина Грахич сама е взела решението да напусне Слави Трифонов. Така певицата разсея съмненията, че е била уволнена от Дългия.

Изненадващо за мнозина талантливата изпълнителка и шоумен номер в България се разделиха преди няколко години. Тогава плъзна слухът, че Трифонов е бил бесен на певицата й я е изритал от екипа си.

"Просто дойде времето, в което да си тръгна. Раздялата беше взаимна - и от едната, и от другата страна. Беше дошъл моментът, в който трябваше да не съм там и да си продължа по пътя. Прекратихме всичко за един ден - от днес за утре. На мен не ми беше трудно", споделя Грахич.

Певицата признава, че преди да напусне, е била щастлива при Дългия и "Ку-ку бенд". Вършила работата си с ентусиазъм. По думите й се справяла перфектно.

Грахич бе една от най-добрите в "Ку-ку бенд", но реши да прави самостоятелна кариера
Грахич бе една от най-добрите в "Ку-ку бенд", но реши да прави самостоятелна кариера

"Каквото ми се казваше, го изпълнявах с желание, с любов, обичам работата в екип. Бях свикнала шест години на изключително интензивно ежедневие. След като си тръгнах, се е чувствах странно по цял ден вкъщи. Времето просто не минаваше", каза още Грахич.

Певицата от години не иска да споделя нищо за личния си живот. Пази го в тайна. Знае се само, че има връзка с Кристиян Шаламанов. Двамата са сгодени от близо 8 години.

"Допуснах грешка като малка, когато прекалено споделях лични моменти в социалните мрежи. Не искам хората да говорят за личния ми живот, а да ме свързват с музиката", добавя още Цветелина Грахич.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене