Мегън насъска Холивуд срещу Кейт Мидълтън

Мегън Маркъл и принц Хари
СНИМКА: Ройтерс

Войната между съпругата на принц Хари Мегън Маркъл и принцесата на Уелс Кейт Мидълтън придобива невероятни размери.

В трилъра на "Амазон" - "Цитаделата" една от най-добрите приятелки на Маркъл - Приянка Чопра прави доста груб сексуален намек по отношение на Кейт.

Чопра играе главната роля на елитната шпионка Надя Синг в сериала, който е от 5 епизода до момента.

В третия от тях тя инструктира своя човек Мейсън Кейн, или Ричърд Малън, който трябва да пътува до Мароко, за да се види с боса на мафията Балдуин Басто, или Сен Монро. Приянка дава инструкции на ухо. След това Басто е помолен да се влезе в кабинета на шефа на военните сили. "На шефа на военните сили? По-добре поискайте от мен да се пъхна между краката на херцогинята на Кеймбридж!". Това е първата титла на Кейт, която бе дадена от покойната кралица Елизабет, а след нейната смърт тя стана принцеса на Уелс, но запази и старата.

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън
СНИМКА: Ройтерс
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън СНИМКА: Ройтерс

Няколко дни преди това стана ясно, че в римейка на "Малката русалка", един от любимите фирми на Мегън, също има атака срещу Кейт.

Това съобщи критик, който е видял предпремиено филма. Става въпрос за сцената, в която Ариел и принц Ерик се срещат за първи път и тя се е отказала от гласа си, за да се излезе на повърхността, а той се опитва да познае името и.

"Първо казва Даяна. След това Катрин и след като Ариел въздиша доста разгневено, отвръща с "добре де, със сигурност не си Катрин".

Разбира се, Даяна е името на майката на принцовете Уилям и Хари, която загина през 1997 г. в катастрофа в Париж. Катрин пък е пълното име на принцесата на Уелс, който е по-известна като Кейт.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене