Матей Казийски стяга куфарите с Мис Тренто. Ето къде ще заживеят

Матей със семейството си и титлата на Италия

Феновете плачат и изпращат като бог любимеца си

Волейболната звезда се мести с жената и сина си в Милано

Матей Казийски и Мис Тренто стягат куфарите за Милано. Двойката и малкият им син Александър взеха важно решение в живота си и се местят в столицата на модата. Казийски и жената до него Елизабета Фаруджо са изключително привързани към Тренто, където българският волейболист постигна най-големите си успехи в кариерата. В града Матей е със статут на икона и всеки човек по улиците го познава. Преди броени дни 39-годишният Казийски спечели петата си титла на Италия, побеждавайки на финала "Кучине Лубе", където играе Алекс Николов. Матей бе избран за най-добър играч в мача и се сбогува изключително емоционално с местната публика. Българинът се поклони на няколко пъти в различни посоки пред препълнената зала и се загърна с родния трибагреник, а до него бе 6-годишният му син Алекс.

Елизабета е голямата опора на Казийски
Елизабета е голямата опора на Казийски

"За съжаление - да, това е последният ми мач за Тренто. От следващия сезон съм в Милано. Нямаше по-добър начин, по който да се разделя с отбора. Една такава победа, пред толкова много хора. Наистина съм щастлив, че по този начин завърших тук пътя си", каза Казийски пред Би Ти Ви след големия триумф.

Волейболната звезда пристигна за първи път в Тренто през далечната вече 2007 г. и се превърна в най-голямата легенда на местния отбор. В този град Казийски среща и голямата си любов - италианката Елизабета. Красавицата е победителка в конкурса "Мис Тренто" през 2001 г. и после се представя достойно на "Мис Италия". Блондинката си харесва топнападателя ни още по време на първия му сезон с екипа на бъдещия световен хегемон и признава публично в интервю, че си пада по Матей. Двамата се запознават по-късно и оттогава са неразделни, а през 2017-а се ражда синът им Александър.

Феновете опъват транспарант на къщата му
Феновете опъват транспарант на къщата му

Елизабета не пропусна да се похвали с големия успех на любимия си мъж. Двамата заедно със сина им си направиха страхотни снимки с титлата на Италия малко преди да започнат да се пренасят в Милано. Феновете в града изпратиха като бог големия си любимец. Елизабета показа огромно знаме върху красивата им къща, на което е изписано с големи букви на италиански "Благодарим, Матей!".

Освен напускането на любимия Тренто за Казийски предстои още едно изключително важно решение - дали да се завърне в националния отбор на България. Звездата е обещала на селекционера Пламен Константинов съвсем скоро да даде отговор.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене