Владо Михайлов спечели "Капките", Стефан Димитров му обеща песен за подарък

Владо в образа на Васил Найденов

Актьорът и певец Владо Михайлов спечели "Като две капки вода" и кола като подарък в 11-ото издание на шоуто по Нова тв, наречено сезон "Неделя".

Зрителският вот бе най-голям за него заради цялостното му представяне в шоуто, но и заради изключително емоционалното му и талантливо изпълнение на "Болката отляво" - една от най-популярните песни на Васил Найденов, чиято музика е на големия Стефан Димитров. И двамата бяха в залата и искрено се развълнуваха от начина, по който Михайлов представи песента.

С това изпълнение Владо Михайлов спечели и още един подарък, чиято духовна стойност е доста по-голяма от колата. Стефан Димитров му обеща да напише песен за него, както и да участва в концерта на Богдана Карадочева и композитора в Пловдив. Двамата ще излязат на сцената на Античния театър на 7 август с концерта си "Безнадежден случай", а Владо Михайлов ще бъде сред специалните им гости.

Владимир Михайлов
Владимир Михайлов

Безкрайно талантливата Керана остана на второ място с изпълнението си на красивата песен Memory на Никол Шерцингер от мюзикъла "Котките".

И Керана, и Владо изправиха публиката на крака, като това направиха и Тома Здравков, останал трети в шоуто, и Дара Екимова, класирана четвърта с песента на Паша Христова "Остани". Именно те са четиримата финалисти в музикалното шоу.

Последният епизод на "Капките" беше и най-дългият от всички досега, тъй като продължи малко над 4 часа.

Това е 11-ото издание на най-забавното и гледано предаване в ефира на Нова тв и за първи път се излъчва всяка неделя, а не в понеделник, каквато беше традицията досега. Въпреки промяната "Като две капки вода" достигна най-високите рейтинги в историята си, като включително допринесе и за повишаване на общата гледаемост на Нова тв, която също достигна рекорд през този сезон.

Четиримата финалисти - Дара Екимова, Тома Здравков, Керана и Владо Михайлов, с водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро
Четиримата финалисти - Дара Екимова, Тома Здравков, Керана и Владо Михайлов, с водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене