С "Две целувки" Георги Христов прави нов концертен формат

Георги Христов
СНИМКА: ТЕОДОР АНГЕЛОВ

Големият певец ще продължи с турнето си, на което “24 часа” е медиен партньор, и през септември

С различна концертна програма, в която са включени нови песни, придружена с танцова формация, Георги Христов ще изненада почитателите си в Хасково. Там певецът ще излезе на сцената на народно читалище “Заря” на 1 юни от 19 ч. Тогава ще изпълни и най-новата си песен “Раздяла”, която представи за първи път във Враца.

Концертът е част от настоящото му турне, което започна на 7 март от Враца. То се казва “Две целувки” и носи името на една от последните му песни, която излезе миналата година. Посланието му е “Добрина и щастие”.

Ден преди концерта си в читалище “Заря” певецът, чийто глас сякаш няма граници, ще бъде в Летния театър в Горна Оряховица. На 6 юни ще излезе пред почитателите си в Добрич, на 7-и ще пее в Русе, на 8-и ще е в Плевен и на 13-и юни - в Сливен.

Феновете на Георги Христов ще чуят на живо новата концертна програма с последните му песни, сред които е и “Не подавай за сбогом ръка”. Нейната премиера бе в зала 1 на НДК миналата година. Той ще изпее и много от големите си хитове, както и някои нетолкова познати парчета. А на сцената ще бъде неизменно със своята група “Черно и бяло”, ще има и вокалисти.

Концертите на Георги Христов винаги са различни и неповторими. Пример за това е Перник. След концерта му в местния театър - втория от турнето му, публиката и служителите цял час стояли въодушевени във фоайето и коментирали как отдавна не са гледали подобно представяне.

След летните дати турнето на певеца, чийто медиен партньор е “24 часа”, ще продължи и през септември.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене